DJ Douwe boeken

DJ Douwe boeken bij Artist Agency Nederland

DJ-Douwe-boeken

DJ Douwie is een rasechte Feest DJ & Allrounder/ en onderdeel van het zang trio De Pintermannen! Geen bruiloft, feest of evenement is voor hem veilig en zonder hem is er geen feest! Met alle feeststampers die deze DJ wegdraait, wordt het pas echt hossen tijdens jullie feest! Douwie doet zijn best om de oudste dans van Nederland ‘de polonaise’ zeker op jullie feest de revue te laten passeren. DJ Douwie, een veelgevraagde party-DJ waarbij ‘FEEST’ vrijwel een garantie is, altijd gedanst mag worden en meezingen van harte wordt aanbevolen! DJ Douwe boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Allround DJ

Een allround DJ gezocht voor ieder denkbaar feest? Zoek dan niet verder, maar ga voor DJ Douwe (Hoekstra). Deze enthousiasteling weet namelijk ieder feest tot een succes te brengen en is multi inzetbaar. Zomerhits? Apres-ski? U vraagt, Douwe draait.

DJ Douwe boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of het plaatsen van een vrijblijvende optie. Douwe is uitermate geschikt voor zowel tentfeesten als bruiloften. We denken graag met je mee naar een onvergetelijk feest met DJ Douwe!

Duur:                   maximaal avondvullend

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     1 persoon

Zie ook: Ieder evenement in goede handen