Django Wagner boeken

Django Wagner boeken bij Artist Agency Nederland

Django-Wagner-boeken

Er zijn artiesten, die in het rijke bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten, die met heel veel gevoel kunnen zingen. Zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Bovenal is hij authentiek. Dat voel je onmiddellijk, wanneer je hem hoort zingen. Eigenlijk is dat heel logisch, vooral wanneer je zijn achtergrond kent. Django Wagner boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Doorbraak met Kali
In 2009 start Django zijn carrière met de single Kali, dat direct aan zijn roots refereert en dat hij opnam met Het Rosenberg Trio en zijn neef Martien (viool). Het was meteen zijn eerste hitsingle. Een schot in de roos. Het gelijknamige debuutalbum, dat meerdere hits opleverde, behaalde de gouden status. Nederland omarmde Django Wagner als zanger, maar ook als persoon. Zijn geheel eigen invulling van ‘het levenslied’, is authentiek en herkenbaar. Hij is een veelzijdige sfeermaker. Gevoelig en serieus op zijn tijd, maar hij is ook bijzonder goed in staat om een feestje te bouwen. Bijna moeiteloos krijgt hij de polonaise op gang en zet hij de kroeg op zijn kop.

Django Wagner – Mijn Gevoel
Deze aangename mix vinden we ook terug op zijn in 2011 verschenen album Mijn Gevoel, die hij mede dankzij een aantal nieuwe hitsingles eveneens met een gouden award zag bekroond. Naast dit felbegeerde edelmetaal, volgde tevens erkenning vanuit de muziekindustrie in de vorm van een BUMA NL Award in de categorie ‘Beste Album’.

Django Wagner – Als de nacht…
Met het in 2012 verschenen album Als De Nacht… maakte Django een nieuwe stap. Meer nog dan voorheen leverde hij input aan bijna alle composities. Het album bevat ook het aanstekelijke duet met Frans Duijts, getiteld In Ons Café. Deze kroegenkraker was het vervolg op een kerstnummer dat hij – eveneens met Frans – opnam voor Radio NL in het kader van een actie ten bate van Stichting Doe Een Wens. Naar aanleiding van de release van Als De Nacht… wordt in Macedonië een complete special opgenomen, inclusief, clips, interviews en een kijkje achter de schermen. Deze special verscheen in 2013 op de DVD Django Wagner Als De Nacht…In Macedonië.

Django: “Natuurlijk ben ik heel erg blij en trots op hetgeen de afgelopen vijf jaar tijd tot stand is gekomen. Succes is heerlijk. Maar het belangrijkste blijft voor mij toch het feit dat mensen enthousiast worden van mijn muziek en van mijn optredens. Er is echt niets mooier op deze wereld dan mensen een klein beetje geluk te bezorgen”.

Django Wagner boeken
Django Wagner boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Meer informatie over een optreden van Django Wagner of meteen een vrijblijvende optie aanvragen voor een Django Wagner optreden? Neem eenvoudig contact op met ons door te bellen (0523 208 007) of mailen (contact@artistagency.nl) naar ons kantoor.

Django Wagner is ook te boeken in combinatie met Frans Duijts en Peter Beense onder de naam Echte Vrienden. Meer informatie over Echte Vrienden vind je hier. Ook Echte Vrienden boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Volg ons op Instagram

Gage:                         € 3995,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen