Dokter en de Heer boeken

Dokter en de Heer boeken bij Artist Agency Nederland

Dokter-en-de-Heer-boeken

Dokter en de Heer, het unieke Pianobar concept van Europa! LIVE Piano shows, DJ’s en Party on Wheels met onze Piano VIP Bus! Top entertainment! Trendy – actueel met Passie, Hartstocht en Beleving! Dokter en de Heer boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Sing us a song, you’re the piano man…
Sing us a song tonight…

Onze entertainende pianist zit achter zijn witte Pravda vleugel, uw gasten staan om de vleugel heen en zingen luidkeels mee. Of beter; één van uw gasten kruipt achter de microfoon en steelt de show!

Ziet u het? Wij zien het dagelijks!
“Make every moment count”, samen maken wij uw feest onvergetelijk! Raakt u inmiddels net zo geïnspireerd en enthousiast als ons en ziet u óók de toegevoegde waarde en bovenal de veelzijdigheid van Dokter en de Heer, aarzel dan niet en neem contact op met Artist Agency Nederland voor het maken van een persoonlijke aanbieding.

Dokter en de Heer betekent muzikaal en avondvullend entertainment van hoge klasse, in de combinatie van vleugel en akoestische gitaar. Uiteraard ontbreken de vocalen niet! Hun programma is het beste te beschrijven als een unieke combinatie van muzikale virtuositeit en speldenprikjes die naar het cabareteske neigen.

Dokter en de Heer is uitstekend in te zetten voor uiteenlopende events, van bruiloften tot bedrijfsfeesten. Ze zetten ook graag ieder café op terras volledig op zijn kop. Maatwerk en Dokter en de Heer gaan prima samen. Zo zijn er altijd combinaties te maken van onze muzikanten voor iedere gelegenheid: van intieme bruiloftsceremonie tot spetterend bedrijfsfeest. Neem daarom contact op voor een exacte prijs en boek Dokter en de Heer vandaag nog om uw evenement perfect te doen slagen!

Dokter en de Heer boeken

Een optreden van Dokter en de Heer boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Dokter en de Heer inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van Dokter en de Heer neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Dokter en de Heer. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Gage:                         Vanaf € 995,- excl BTW en Buma
Duur:                         3x 50 minuten
Omschrijving:           Piano + gitaar                                incl geluid tot 250p

piano + gitaar + drum                incl geluid tot 700p

2x piano + gitaar + drum            incl geluid tot 700p

Samenstelling:           Band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen