Domien Verschuuren boeken

Domien Verschuuren boeken bij Artist Agency Nederland

domien boeken

Domien (januari 1988) is geboren in Tilburg. Radio is de liefde van zijn leven. In 2006 wordt hij gescout door 3FM en begint hij in het nachttraject van de radiozender. Tot 2018 maakte hij er radioprogramma’s in het weekend, de middag en de avond (voor NPS, BNN en BNNVARA). Ook presenteerde hij de ochtendshow. Sinds 2018 hoor je hem iedere werkdag in de middag van Qmusic en presenteert hij er de Nederlandse Top 40. Daarnaast maakt hij de razendpopulaire podcast Man man man, de podcast.

Radio maken, radio maken en radio maken. Vraag Domien naar de drie dingen die hij het liefst doet in het leven en dit is zijn antwoord. Al op jonge leeftijd droomt hij ervan zijn geluid de ether in te sturen. Domien: ‘Toen elk ander 13-jarig jongetje natte dromen had, fantaseerde ik over de knoppen en schuiven van een mixer’. Na schooltijd brengt Domien uren door op zijn slaapkamertje waar hij jingles opneemt met een bandrecorder. Na jaren geoefend te hebben bij verschillende internetzenders ziet een oplettende surfer met radioconnecties muziek in Domien en mag hij aan de slag bij een lokaal radiostation in Eindhoven.

Na twee jaar houdt hij het voor gezien in de lichtstad en gaat Domien aan het werk bij het radiostation van Rob Stenders: KXRadio. Hier krijgt hij een plek op de vrijdagmiddag, om iedereen in jubelstemming het weekend in te sturen. Als Domien op zichzelf gaat wonen verbouwt hij een hele kamer om tot radiostudio, zodat hij volledig door kan draaien. Binnen no-time wordt Domien gescout door 3FM en krijgt hij een plek in de nacht. In zijn programma Domien is Wakker praat hij iedereen de nacht door. Domien: ‘Als je dan een vrachtwagenchauffeur aan de lijn hebt, is het alsof je samen in die cabine zit.’

De tijd dat Domien moest fantaseren over mixers, knoppen en schuiven is nu voorgoed voorbij. Tegenwoordig is hij namelijk elke middag aan het werk voor de middagshow van Qmusic en presenteert hij er de Nederlandse Top 40.

Een optreden van de Domien boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Domien neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van de Domien. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Duur:                   1x 90 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     1 persoon

 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen