Douwe Bob boeken

Douwe Bob boeken bij Artist Agency Nederland

Douwe Bob boeken

In mei komt Douwe Bob met zijn derde album ‘Fool Bar’, vernoemd naar de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp. Ter gelegenheid van de release van dit album gaat hij in oktober, november en december op tour langs zijn favoriete zalen in Nederland. Douwe Bob boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Sweet Sunshine

De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor de jonge Amsterdammer. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1-spot van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ is vervolgens niet van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land.

Songfestival

In mei 2016 vertegenwoordigt Douwe Bob onder andere Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm, speelt hij op Pinkpop en tourt hij in het najaar met zijn band. “Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. Ik ga zeker ook mijn gevoeligere songs spelen, maar het eindigt altijd met een groot feest”.

Douwe Bob boeken

Douwe Bob boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Meer weten over een optreden van Douwe Bob ? Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag op weg naar een boeking van Douwe Bob !

Gage:                         € Op aanvraag
Duur:                         1x 60 minuten
Omschrijving:           Techniek: Backline
Samenstelling:           Band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen