Duncan Laurence boeken

Duncan Laurence boeken bij Artist Agency Nederland

Duncan-Laurence-boeken

Hij is de winnaar van het Eurovisie Songfestival 2019: Duncan Laurence! Duncan is zanger, songwriter en producer en sinds zijn overwinning in Tel Aviv in één klap wereldberoemd. Niet voor niets behaalde zijn songfestival inzending ‘Arcade’ kort na zijn finale optreden de dubbel Platina status. Duncan’s combineert nostalgische pop-songs met zowel orkestrale als elektronische invloeden. De muziek krijgt hierdoor een cinematisch, bijna mythisch jasje. Duncan werkt momenteel aan zijn debuut-album. Duncan Laurence boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Clubtour

In het najaar van 2019 trekt Duncan Laurence door Nederland met een uitverkochte clubtour! De zanger start de concertreeks op donderdag 10 oktober 2019 in Doornroosje te Nijmegen en sluit deze op vrijdag 8 november 2019 af in de Hengelose Metropool.

Rockacademie

In 2013 begon Duncan aan zijn studie op de Rockacademie. Daar ontwikkelde hij zich in razendsnel tempo als zanger, songwriter en producer. In december 2013 begon hij de band The Slick, waarmee hij na in het voorprogramma stond van soulzangeres Berget Lewis en Jett Rebel. Ook speelde de band op Eurosonic Noorderslag. In 2014 deed Duncan mee aan The voice of Holland, hij wist hij het tot de halve finale te halen. Hiermee behaalde hij diverse top 50 hitnoteringen, waaronder zijn eigen debuutsingle, die hij met The Common Linnets zangeres Ilse de Lange en gitarist JP Meijer heeft geschreven. Het talent voor schrijven bleef ook publisher Sony ATV niet ongemerkt. In 2015 tekende Duncan daar als songwriter.

Boekingen van Duncan Laurence

Een optreden van Duncan Laurence boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Duncan Laurence neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Duncan Laurence. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Gage:                   € Op aanvraag

Duur:                   1x 45 minuten

Omschrijving:      M-set

Samenstelling:     Band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen