Elske DeWall boeken

Elske DeWall boeken bij Artist Agency Nederland

Elske-DeWall-boeken

Met haar derde album Velvet Soldier levert Elske DeWall haar geloofsbrief af. Met haar debuutalbum Balloon Over Paris, liet de Friezin in 2010 voor het eerst horen wat zij in huis had. Een belofte die DeWall inloste met opvolger Brave. Op Velvet Soldier komt echter alles samen. ,,En de periode tussen Brave en Velvet Soldier werd ik moeder van een zoontje. Dat veranderde mijn leven danig. Ik heb die periode goed gebruikt. Ik moest tot rust komen en het wiel even opnieuw uitvinden.”  Elske DeWall boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Elske geeft aan dat ze de eerste jaren van haar artiestenbestaan op een wolk zweefde. ,,Ik mocht naar Amerika, Londen en Zweden om met anderen te schrijven. En na mijn vertrek bij platenmaatschappij Universal Music was dat allemaal opeens voorbij. Ik stond er alleen voor. Dat was moeilijk. Zeker voor iemand die de dingen allemaal niet zo goed kan regelen.”

Velvet Soldier

Het talent om mooie songs te schrijven, raakte ze niet kwijt. ,,Ik ben altijd blijven componeren en voor Velvet Soldier had ik zeker 30 nieuwe songs. Ik kreeg veel steun van de mensen om mij heen. Zij hebben mij echt aangemoedigd bij het maken van dit album.” Echt terugkijken deed Elske in de afgelopen vier jaar niet. ,,Natuurlijk was het prachtig om met Jonathan Jeremiah en het Metropole Orkest op het North Sea Jazz Festival te spelen en met Lionel Ritchie op te treden. Maar uiteindelijk ben je toch op jezelf aangewezen.”  De weerslag daarvan is terug te vinden in de nieuwe songs die veel persoonlijker zijn dan haar oude werk. ,,Deze songs zijn echt met het hart gemaakt. Ze zijn mij heel dierbaar.”

Elske DeWall boeken

Elske DeWall boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Elske DeWall neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Elske DeWall . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. Elske DeWall is ook te boeken in combinatie met Krystl en Rachèl Louise als The Bluebirds. Ook voor een optreden van The Bluebirds ben je bij ons aan het juiste adres.

Volg ons op Instagram

 

Gage:                         Op aanvraag
Duur:                         60 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
   

Zie ook: Ieder evenement in goede handen