Emma Heesters boeken

Emma Heesters boeken bij Artist Agency Nederland

Emma-Heesters-boeken

Emma Heesters is een zeer gepassioneerde singer-songwriter. Op haar 18e start ze haar eigen YouTube kanaal waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zingt. Dankzij covers van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker gingen haar views en volgers ineens door het plafond! Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard, zo heeft haar eigen kanaal inmiddels meer dan 2 miljoen volgers en worden haar video’s miljoenen keren bekeken. Ook op social media en de streaming diensten is ze niet onopgemerkt gebleven: met meer dan 2 miljoen Spotify luisteraars per maand,  meer dan 2.1 miljoen abonnees op haar YouTube kanaal, haar succesvolle deelname aan AvroTros’ Beste Zangers en hits met o.a. Rolf Sanchez, Kriss Kross Amsterdam en Tino Martin is Emma dé artiest van dit moment! Emma Heesters boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Er worden cookies gebruikt voor deze content.

Voorkeuren

Emma Heesters boeken

Emma Heesters boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Emma Heesters neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Emma Heesters. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Carriére Emma Heesters

De carrière van de getalenteerde zangeres bracht haar al over heel de wereld. In het voorjaar van 2019 stond Emma in het voorprogramma van de Amerikaanse groep ‘Boyce Avenue’ tijdens hun tournee door Europa. Ze tekende haar eerste contract getekend bij Universal’s Republic Records in New York en ook mocht ze in de studio samenwerken met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnende producers. Ook heeft ze al shows mogen geven op gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV. Daarnaast was Emma te zien in het 12e seizoen van het succesvolle TV programma ‘Beste Zangers’ in 2019. Eind 2019 scoorde Emma samen met Rolf Sanchez een Top 3 hit met de track ‘Pa Olvidarte’. Het nummer werd miljoenen keer gestreamd en Emma en Rolf bereikten hiermee ook de platina status.

Volg ons op Instagram

Gage:                         Vanaf € 7995,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid

Zie ook: Ieder evenement in goede handen