Empire boeken

Empire boeken bij Artist Agency Nederland

Empire boeken

Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de power vocals van Bruno Mars en Queen combineert? Dan krijg je goud. Puur goud! En dat is precies hoe je een show van EMPIRE beleeft. Ze pakken je bij de lurven. Als een aardbeving maken ze elke feestlocatie met de grond gelijk. Nergens is er zoveel energie, levendigheid, vuur en confetti als bij EMPIRE. Deze coverband zet een nieuwe standaard. Een GOUDEN standaard. Zet deze band nu op je bucketlist. Laat je omver blazen, met een goudgele rakker in je hand! Coverband Empire boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Publiekswinnaar in Paradiso

In een tot de nok gevuld Paradiso Amsterdam verkoos het publiek EMPIRE tot publiekswinnaar tijdens ‘The Clash of the Coverbands’. En dat is niet voor niets. De bandleden delen de liefde voor muziek en maken van elk optreden een show alsof ze de Ziggo Dome ter plekke afbreken. Hoe ze dat doen? Naast de spectaculaire lichtshow knallen ze met confetti, streamers en stage-flame vuur effecten zodat elk optreden een gi-ga spektakel is! Alles hebben ze ervoor over om jou die onvergetelijke avond te laten beleven. Een band die past op elke gelegenheid. Of het nu een afgeladen feesttent is, een bedrijfsfeest of een bruiloft, EMPIRE laat het publiek genieten. En pssst.. Ze zien er ook nog eens super knap uit. Hé, hallo! Het oog wil ook wat!

Boekingen EMPIRE

Dus; ook klaar met de dagelijkse sleur en toe aan lekker gek doen? Kom naar een show van EMPIRE en beleef de avond die je niet snel zal vergeten! EMPIRE moet je zien! Een optreden van coverband EMPIRE boeken doe je bij Artist Agency Nederland. coverband EMPIRE inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van EMPIRE neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van EMPIRE. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Gage:                         Vanaf € 2995,- excl BTW en Buma
Duur:                         2x 45 + 1x 60 minuten
Omschrijving:           Geluid tot 700p
Samenstelling:           Band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen