F1rstman boeken

F1rstman boeken bij Artist Agency Nederland

F1rstman-boeken-bij-Artist-Agency-Nederland

Hij kwam uit het niets, scoort hit na hit en bewijst keer op keer een game changer te zijn. F1rstman stelt doelen om te behalen, niet om na te streven. ‘Ik ben een trein. Ik stop niet, ik ken geen stations. Ik blijf doorsjezen, blijf altijd gaan.’ De rasartiest denkt niet in grenzen, maar gaat voor world domination. De 24-jarige Hassan Syed groeide op in Den Haag, maar werd geboren in Lahore, de tweede stad van Pakistan. Op zijn derde kwam hij naar Nederland, op zijn zesde leerde hij percussie-instrumenten bespelen. Niet lang daarna kwam hij in aanraking met musical. “Mijn theaterdocent besloot me op te geven voor audities van Joop van den Ende-musicals, zodoende kreeg ik de rol van Simba in ‘The Lion King’.” F1rstman boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Bollywood

De volgende bestemming van de F1rstman-expres: Bollywood. “Vroeger was de Bollywood-sound traditioneel en oldskool, maar nu komen er steeds meer westerse invloeden bij. Het is aan het moderniseren, er worden taboes doorbroken,” legt F1rstman uit. Je snapt: dit is voor hem het perfecte moment om zich te gaan bemoeien met de muziek in de Bollywood-scene. “Ik val op doordat ik mijn roots blend met mijn Nederlandse sound. Er is niemand anders die Arabische toonladders gebruikt in zijn refreinen. Ik wel.”

Round & Round

Zijn major break kwam in 2015, met de track ‘Round & Round’. De grote artiesten wilden nog niet met F1rstman samenwerken, dus ging hij zelf aan de slag met twee vrienden en twee rappers uit Amsterdam. Binnen een dag was de track een feit en besloot F1rstman iedere dj van Nederland ermee te spammen. “We hebben hem naar meer dan zevenhonderd dj’s gestuurd, bijna allemaal hebben ze hem het eerste weekend gedraaid in de clubs. We hoopten op een half miljoen views in zes maanden. Dat haalden we al in een maand. Toen begonnen de platenlabels te bellen.”

‘Op En Neer’

Het stopte voor F1rstman niet bij ‘Round & Round’. De track ‘Op En Neer’ volgde, die binnen de kortste keren goud ging, zijn nummer ‘Squat’ ging daar met een platinum status overheen en zijn nieuwste wapenfeit ‘Overal’ heeft inmiddels ook al de gouden hitstatus bereikt, maar is nog niet gestopt met groeien. F1rstman maakt eigen tracks, werkt samen met anderen, speelt zich in de kijker waar hij maar kan. Zoals hij zelf zegt: “Alles wat ik uitbreng moet viral gaan.”

Luister zijn tracks en het is niet moeilijk om je een grote zaal vol feestend publiek voor te stellen. Niet voor niets droomt de ambitieuze artiest om zijn shows live naar een hoger niveau te tillen. Als het aan F1rstman ligt staat hij in de toekomst niet alleen op het podium, maar met een complete liveband. Zodat de F1rstman-sound niet ongemerkt aan je voorbij komt, maar binnenkomt tot in het diepste van je ziel..”

F1rstman boeken

F1rstman boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Meer weten over een optreden van F1rstman ? Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag op weg naar een boeking van F1rstman !

 

Volg ons op Instagram

 

Gage:                         Op aanvraag
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
   

 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen