FissaKings

FissaKings boeken bij Artist Agency Nederland

Fissakings Boeken

Feesten als echte Koningen, wie wil dat nou niet? De FissaKings komen ieder weekend hun paleis uit om jouw feest royaal af te breken!  De twee koningen van het feest komen uit het Oosten van het land en hebben slechts één koninklijke taak: het volk verblijden met een onvergetelijke avond vol confetti, glijdende moombahton hitjes, guilty pleasures, happy hardcore en hits in een feestelijk FissaKings jasje! Een optreden van de FissaKings boeken doe je exclusief bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie!

FissaKings: Feesten als Koningen!

Tijdens hun dampende set nemen de FissaKings je mee op een muzikale trip die menig Royalty versteld doet staan. Uiteraard krijgt ieder party een koninklijk tintje met de vele give-aways onder het motto: elke feestganger mag leven als een Koning! Misschien word jij zelfs wel de King/ Queen of the Party? Kort samengevat; de Kings of Fissa staan te popelen om jouw party Koninklijk op zijn kop te zetten! Ben jij klaar voor een avond compleet losgaan? #FISSA! 

FissaKings boeken?

Een optreden van FissaKings boeken doe je exclusief bij Artist Agency Nederldand. Neem contact op voor de boekingen van de Kings of Fissa door te bellen met ons kantoor of een email te sturen. We helpen je graag bij je boeking van de Koningen van het Feest!

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     2 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen