Flamman & Abraxas boeken

Flamman & Abraxas boeken bij Artist Agency Nederland

Flamman-en-Abraxas-boeken

Flamman & Abraxas spelen als dj’s op alle grote Harddance festivals, zoals Mysteryland, Q-Base, InQontrol, Hellraiser, Ground Zero, etc. en verzorgen daarnaast regelmatig dj-sets en live shows in discotheken, op studentenfeesten, in jongerencentra en in feest cafés. Regelmatig laten zij zich vergezellen door MC Remsy “Let me know if you’re good to go, I said: Hold Up!” sinds een dik half jaar vaak aangevuld met ex-Party Animal Jordi. Flamman & Abraxas boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Flamman & Abraxas boeken

Vanaf nu zijn Flamman & Abraxas te boeken voor 1 vaste prijs en het is aan de klant aan te geven wat de bedoeling is: een liveoptreden van een half uur met alle Flamman & Abraxas hits en een medley van de door hun geschreven Party Animals nummers, een dj-set van 1,5 uur met MC Remsy als sfeermaker of een DJ set zonder MC. Extra geluid is hierbij niet nodig, zo lang er een goede dj setup is en 2 draadloze microfoons zijn alle ingrediënten aanwezig voor een knalavond!

Flamman & Abraxas boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Flamman & Abraxas neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Flamman & Abraxas . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         € 1995,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
   

Zie ook: Ieder evenement in goede handen