Fleur Raateland boeken

Fleur Raateland boeken bij Artist Agency Nederland

Fleur-Raateland-boeken

‘Hebben jullie nog een verzoekje?’ Klinkt het dan. De 19-jarige FLEUR uit Anna Paulowna weet als geen ander hoe zij een feestje moet bouwen. Al vanaf haar 14e is ze te vinden op feesten en partijen, in restaurants en cafés maar ook bij het bekende concept CRAZY PIANOS. De passie voor het musiceren is er dan ook vanaf kleins af aan al geweest. Met haar keyboard onder haar arm, stapt ze op haar optredens af, met maar 1 doel: Mensen entertainen, hen heel even de tijd doen laten vergeten en genieten van alle mooie muziek die er maar is. Op het podium veranderd FLEUR dan ook in een waar muzikaal spektakel waar geen mens stil kan blijven staan en mee móét zingen. Nieuwsgierig geworden? Een optreden van Fleur Raateland boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Fleur Raateland naar het conservatorium

Al vanaf een hele jonge leeftijd staat muziek bij de zangeres FLEUR centraal, na in 2017 haar HAVO te hebben afgerond was het logisch dat zij ging studeren aan het Conservatorium. Momenteel zit zij dan ook in het 3e jaar van het Conservatorium in Haarlem. Op deze school heeft zij haar band gevormd, waar ze op vele grote evenementen heeft mogen optreden zoals onder andere Bevrijdingspop Haarlem, de Brabanthallen, Popweekend Schagen en zelfs bij de radio op NPO5.

Fleur Raateland – TIDES

Naast dat FLEUR een repertoire heeft waar je u tegen zegt, heeft ze ook haar eigen liedjes, in 2018 is haar debuutalbum genaamd ‘TIDES’ uitgekomen. TIDES bevat 9 eigen liedjes die de diverse van haar vocale capaciteiten weergeven. De liedjes van TIDES verschillen dan ook van ‘heartfelt songs’, tot ‘uplifting tropical-influenced tracks’. Dit album gaat dus ‘van eb naar vloed’, zoals je een optreden van FLEUR kunt verwachten.

 

Boekingen Fleur Raateland

FLEUR is nergens bang voor en zingt dwars door je heen, niks is te gek voor deze dame en ze is klaar om de wereld te veroveren. LET’S GO GET IT! Een optreden van Fleur Raateland boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Fleur Raateland inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van Fleur Raateland neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Fleur Raateland. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

Gage:                         Vanaf € 2250,- excl BTW en Buma
Duur:                         2 x 45 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           Fleur met Drummer

Zie ook: Ieder evenement in goede handen