FonckyTime boeken

FonckyTime boeken bij Artist Agency Nederland

FonckyTime-boeken-bij-Artist-Agency-Nederland

YES! FonkyTime boeken is nu volop mogelijk! Nadat Manuel Broekman o.a. met een hoofdrol in Feuten nationale bekendheid vergaarde in Nederland, deed hij dat ook bij onze Zuiderburen. Door zijn rol als profvoetballer de flamboyante Andy Fonck in de serie Spitsbroers, wordt hij gezien als enfant terrible, hetgeen hij doortrekt on stage. Op het podium wordt Manuel (MC) versterkt door Vinny, die als DJ een schat aan ervaring opdeed in het Belgische festival- en clubcircuit. FonckyTime boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Informeer snel naar de mogelijkheden!

FonckyTime op de grote festivals

In hun eerste zomer als Foncky Time stonden de heren al op grote podia. Zo werden in België onder meer Sunrise Festival, Land of Love en, jawel, Tomorrowland aangedaan! Ook in Nederland werd de act opgepakt met shows op onder meer City of Dance en HockeyLoverz.

FonckyTime boeken

FonckyTime boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van FonckyTime neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van FonckyTime. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     2 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen