Ga Je Lekker boeken

Ga Je Lekker boeken bij Artist Agency Nederland

Ga-je-lekker-boeken-bij-Artist-Agency-Nederland

De mannen van Ga Je Lekker zijn de feestende party vloggers van Nederland. Waar feest is zijn zij en waar zij zijn is het feest!Hoe gekker, hoe beter en lekker gaan is waar zij voor staan. Er zijn geen grenzen bij deze mannen wat duidelijk te zien is hun video’s. Van Skinny Dippen met festival organisatoren op Bloemendaal. Tot Pranks, Interviews, Stunts, Feest bouwen en blind tatoeëren niks is te gek! Tijdens hun show worden rocken de DJ en Mc de pan uit! Ga Je Lekker boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Als Ga Je Lekker komt met hun mascotte Rakker, dan is het geen standaard optreden. Je boekt niet zomaar een show, maar een show met landelijke promotie! Eentje vol gekkigheid, entertainment, veel interactie met het publiek en natuurlijk een top sfeer! Ga Je Lekker vind je terug op bijvoorbeeld Kermissen, Outdoor Stereo Festival, Electronic Picnic Festival, Multigroove Winterland, Ground Zero, Hellbound, Camping Duin en Strand, Hardclassics at the Beach, Q-music het foute uur Den-Helder. 

Ga Je Lekker boeken

Ga Je Lekker boeken doe je bij Artist Agency Nederland. De DJ show is standaard 1x 60 minuten, maar doorgaans zijn de mannen drie tot vier uur aanwezig op het event voor het shooten van videomateriaal en beelden van het feestende publiek. De aftermovie van het evenement is uiteraard beschikbaar voor de opdrachtgever. Voor meer informatie over een optreden van Ga Je Lekker neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Ga Je Lekker. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Inclusief SFX

Samenstelling:     3 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen