GALAGA boeken

GALAGA boeken bij Artist Agency Nederland

Galaga-boeken

Galaga (Marco) is één van Nederlands bekendste allround dj’s die al ruim 25 jaar elk feest naar een groot hoogtepunt brengt met zijn uitgekiende, opzwepende stijl van mixen en draaien. Zoals vele dj’s begon Marco op jonge leeftijd als vaste dj in een club waar swing beat, hiphop, bubbling en salsa de gangbare muziek was. Juist deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van Galaga. Hier werd in de jaren ’90 de opkomende house en dance aan toegevoegd, wat resulteerde tot een allround dj, die vandaag de dag nog steeds op de grootste en bekendste feesten in binnen én buitenland draait! GALAGA boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

De kennis en het gevoel voor muziek werd naast het draaien ook gebruikt bij het maken van eigen werk. In zijn studio, die voorzien is van alle in en outs, maakte hij een aantal producties die nationale en internationale successen behaalde. Dit bleef niet onopgemerkt bij een aantal bekende Nederlandse artiesten, die zijn creaties graag in een eigen uitvoering wilde hebben, en er zelf hits mee scoorden. De opdrachten waren niet aan te slepen, wat ervoor zorgde dat zijn eigen werk opstapelde en bleef liggen op de plank, maar daar is verandering in gekomen… Galaga is volop bezig en komt in 2022 terug met nieuwe producties!

Boeken

Galaga boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Galaga neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Galaga . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         € 895,- excl BTW en Buma
Duur:                         60 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
   

Zie ook: Ieder evenement in goede handen