Gerard Ekdom boeken

Gerard Ekdom boeken bij Artist Agency Nederland

Gerard-Ekdom-boeken

Je kan niet meer om hem heen … Gerard Ekdom presenteert van Maandag t/m Vrijdag “Ekdom in de Ochtend” op NPO Radio 2. Op Zaterdagavond tussen 00.00 en 02.00 uur presenteert Gerard de beste Soul en Funk platen in het programma: “Ekdoms Funky Weekend Trip”  Tevens is hij de muziekdeskundige in het programma van Humberto Tan: RTL Late Night ! Onlangs is Gerard’s boek “Hidden Treasures” verschenen. Hidden Treasures bevat vier CD’s met 80 liedjes en is daarmee een heerlijke lees- en luistergids met veel muzikale (her)ontdekkingen met een hoog ‘O ja!’ gehalte. Gerard Ekdom boeken voor jouw evenement? Neem contact op met ons.

Ekdom over zijn nieuwe ochtendshow op NPO Radio 2: “Het is een stille droom om een ochtendshow te mogen maken, ik kijk er heel erg naar uit om straks vroeg op te staan.”

Bekijk hier de “Making Of” van de TV Commercial:

3FM Serious Request

In 1998 begon Gerard Ekdom zijn carrière bij 3FM.  Hij presenteerde o.a. De ArbeidsvitaminenEkdom In De NachtEkstra Weekend en Effe Ekdom. Hij werd, samen met Giel Beelen het vaakst opgesloten in het Glazen Huis van 3FM Serious Request.

Nieuwe ochtendshow

“Ik heb bij 3FM een belachelijk toffe tijd gehad. 17 TOP-jaren waarin ik alles uit de zender heb gehaald wat ik maar kon bedenken. En 3FM uit mij. Maar het is tijd voor een nieuwe stap, een nieuw hoofdstuk in mijn carrière. Een geweldige kans om op Radio 2 een compleet nieuwe ochtendshow te gaan doen, een avontuur waar ik erg veel zin in heb.”

Gerard Ekdom boeken

Gerard Ekdom boeken doe je bij Artist Agency Nederland. We helpen je graag bij invulling van jouw evenement. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen.

 

Duur:                   1x 90 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     1 persoon

 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen