Giocatori boeken

Giocatori boeken bij Artist Agency Nederland

Giocatori-boeken

GIOCATORI (Google Translate iets) is in korte tijd uitgegroeid tot een welbekende DJ act. De interactie met publiek in combinatie met de genre overschrijvende sound maakt GIOCATORI tot een energieke formatie die live nooit teleurstelt. Giocatori boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Voor wie GIOCATORI nog niet kent: Celvin van het Schip, Dennis Brugman en Jorik Scholten vormen samen deze muzikale vriendengroep, laatstgenoemde zou je kunnen kennen als de Nederlandse Justin Bieber; Lil Kleine. Het drietal produceert en voetbalt samen, maar samen optreden is door het drukke schema van Jorik lastig. Om die reden wordt eind 2015 Bruno Prent verwelkomt als vierde lid, om als host de act te vergezellen bij de DJ boekingen.

De club en festival tracklist van GIOCATORI is lang en internationaal. Zo werd de act al in vroeg stadium opgepikt door de grote festivals o.a. Solar Weekend, Dream Village, Wish Outdoor, Defqon1, Day Dream, Weekend Magnifiek, met als hoogtepunt het prestigieuze Tomorrowland (België).

Eigen kledinglijn

Maandelijks organiseert GIOCATORI label avonden, waar nationale en internationale artiesten worden uitgenodigd. Het succes van de label avonden wordt doorgetrokken naar een eigen kledinglijn, in samenwerking met Don’t Waste Culture presenteert de act in mei 2015 de eerste lijn van o.a. bombers, windbreakers, voetbalshirts, t-shirts, polo’s en snapbacks. Binnen een maand is deze collectie geheel uitverkocht en begin 2016 werd dan ook de tweede lijn succesvol gepresenteerd. De GIOCATORI collectie is exclusief verkrijgbaar op shop.giocatori.nl

Giocatori internationaal

Muzikaal laat Giocatori internationaal van zich horen met de officiële remixen voor Nicky Romero op zijn label Protocol Recordings (WarriorsFuture Funk), maar met name nationaal wint de act brede support: De Giocatori ‘New Wave’ remixen (Drank & DrugsNo Go ZoneZeg Dat Niet) zijn illustratief de cross-over sound van Giocatori. Tevens nemen de heren de Top Notch hitsingles Niet Omdat Het Moet, en 1, 2, 3 onder handen. Zelf noemen de heren hun sound FUTURE TRAP, een combinatie van Future House en Bass met Trap invloeden. Na een eigen sound kon een single natuurlijk niet uitblijven en daar was ‘ALLEEN’. De eerste single van GIOCATORI – in samenwerking met de woordgenieën Ronnie Flex, Sjaak en natuurlijk Lil Kleine – is gereleased op het label Top Notch (Universal) en behaald binnen 3 maanden de goud status met ruim 2,5 miljoen streams op zowel Spotify als YouTube.

Giocatori boeken

Voor het boeken van Giocatori neem je eenvoudig contact op met Artist Agency Nederland. We voorzien je graag van informatie. Een aanvraag voor Giocatori? We plaatsen geheel vrijblijvend een optie voor je en helpen je verder in het boekingsproces. Giocatori boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

 

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     3 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen