Guus Meeuwis boeken

Guus Meeuwis boeken bij Artist Agency Nederland

Guus-Meeuwis-boeken

Na een periode waarin Guus Meeuwis wekelijks in miljoenen huiskamers te zien was in programma’s als The Voice of Holland en Ik Hou Van Holland, heeft de zanger een duidelijke keuze gemaakt om de focus weer op zijn muziek te leggen. Spelen is wat hij het liefst doet en waar zijn hart ligt; in stadions, clubs, op de mooiste festivals én op Uw besloten evenement! Guus Meeuwis boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Met een avond Guus Meeuwis bent u gegarandeerd van een Groots feest waar uw klanten en/of personeel nog lang over na zullen praten. Zoals de zanger zelf zegt; “We zetten onze schouders eronder om er een beest van een show van te maken, en zijn pas tevreden als er op ieder gezicht in het publiek een glimlach van oor tot oor zit!”

Momenteel is Guus Meeuwis druk bezig met het schrijven van songs voor zijn album dat medio mei 2018 zal verschijnen. In aanloop naar dit album gaat de zanger de clubs in om dit nieuwe werk op het podium in de vingers te krijgen, voordat hij de studio in gaat. De kaartverkoop voor de clubtour start 11 maart 2017. De agenda voor besloten boekingen is nu geopend. Guus Meeuwis is te boeken voor uw besloten evenement. Informeer naar beschikbare data via ons kantoornummer of per contactformulier.

Guus Meeuwis boeken

Guus Meeuwis boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Meer weten over een optreden van Guus Meeuwis ? Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag op weg naar een boeking van Guus Meeuwis !

Management, media and more: Modestus Management

Gage:                         € Op aanvraag
Duur:                         1x 60 minuten
Omschrijving:           Incl. C-set
Samenstelling:           Band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen