Harde Rammers boeken

Harde Rammers boeken bij Artist Agency Nederland

Harde-Rammers-boeken

Daar waar de feest DJ stopt gaat de nieuwe Feestcore formatie Harde Rammers pas van start. Meezingen en stampen op een energieke show vol met de lekkerste en bekendste Freestyle. Gaan met die Banaan is het motto van de Harde Rammers … Harde Rammers boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Wanneer de gevestigde hardstyle DJ’s alleen maar harder gaan in de muziek houden de Harde Rammers het feest er in! Tijdens de show nemen ze je mee op een reis door feestland met een stevige beat. Een dikke remix van Wolter Kroes of de Zangeres zonder Naam tot de bekendste hardere hits van Darkraver of Jebroer! Vals meezingen is toegestaan tijdens de show van Harde Rakkers en wie het meest uit z’n dak gaat wint er nog een Flügel prijs mee ook !

Interactie

Toffe interactieve momenten tijdens de show zijn inbegrepen. Zo laten ze het publiek van links naar rechts gaan op een vette remix van Snollebollekes, Shirts uit en zwaaien als een Helikopter en zo draaft het feestje een uur lang door … De eigen remixen van Harde Rammers maken deze show tot een hoogtepunt van het feest, van de kermis of van het festival… Harde Rammers is de nieuwe feest sensatie maar dan in een stevig jasje !

Boeken

Harde Rammers boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Harde Rammers neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Harde Rammers . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Social media

De mannen achter Harde Rammers gaan enorm hard! Nog maar net begonnen hebben ze in korte tijd de ogen op hun weten te richten en sindsdien groeit het aantal volgers op social media met de dag! Volg ze op hun kanalen:

www.facebook.com/harderammers
www.instagram.com/harderammers

Volg ons op Instagram

 

 

Gage live met band:                         Vanaf € 895,- excl BTW en Buma
Duur:                         60 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen