Henk Dissel boeken

Henk Dissel boeken bij Artist Agency Nederland

Henk Dissel Boeken

Zingen zit Henk Dissel in het bloed. De sympathieke zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als één van de finalekandidaten hoge ogen bij de Tros Sterren.nl Academy. Het leidde tot een platencontract en de debuutsingle ‘10 Seconden Later’. Met de singles ‘Lange Nacht’ (2012) en ‘Een Bom’ (2012) breekt Henk definitief door. Henk Dissel boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Toppers in Concert

In hetzelfde jaar zingt hij op uitnodiging van de Toppers tijdens Toppers in Concert in een uitverkochte Amsterdam Arena en sluit het Nederlandse publiek de zanger voorgoed in de harten. Het is september 2014 als Henk uit handen van Antje Monteiro in de Brabanthallen de BUMA-NL Award voor het ‘Grootste Talent’ krijgt uitgereikt. Zijn singles ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ halen steevast een stevige Top 100 notering. Henk is ook online één van de meest succesvolle entertainers; zijn eigen YouTube kanaal telt inmiddels miljoenen views.

Uitverkochte AFAS Live

Op 12 maart 2016 presenteert Henk zijn eerste album tijdens een eigen concert in Bunnik. Een jaar later gevolgd door een avondvullende show in het volledig uitverkochte AFAS Live (voormalige Heineken Music Hall). Henk verzorgt honderden optredens per jaar in het land en is ook op grote evenementen als Dutch Valley en de Tros Muziekfeesten op het Plein een graag geziene gast.

Gouden toekomst!

Op zondag 14 augustus 2017 ontving Henk in Amsterdam een gouden plaat voor de single ‘Een Bom’. Met ‘Het Gevoel’, een zomers duet met Tim Douwsma, is het opnieuw raak. De muzikale boezemvrienden, die elkaar toevallig tegen het lijf liepen op een hoofdstedelijke stapavond, scoren samen dé zomerhit van 2017. Begin 2018 kwam de single ‘Het Cafeetje’ uit. Dit is een hele andere single dan iedereen gewend was van Henk maar de single is op dit moment een echte kroegenhit. In januari 2019 staat er wederom een groot concert op de planning, dit keer in de Brabanthallen!

Henk Dissel boeken

Henk Dissel boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Henk Dissel neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Henk Dissel. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         op aanvraag
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Incl. M/A-set
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen