Henk en Mick boeken

Henk en Mick boeken bij Artist Agency Nederland

Mick-en-Henk-boeken-the-voice-senior

Henk en Mick, bekend van The Voice Senior, staan voor plezier en publiek laten genieten van hun diversiteit in hun repertoire. Van een easy-listening , lekker ontspannen, soul, pop of rock maken we samen de avond tot een happening. Speciaal hebben we voor de liefhebbers een groot repertoire uit de fifties en sixties en brengen we die tijd weer tot leven. Henk en Mick hebben in de loop der jaren hun muzikale sporen verdiend in respectievelijk de Friendsband en The Sturgeons en zingen nu samen ‘songs from the glorieus fifties and sixties’ en hier en daar een nummertje met een knipoog naar de jaren tachtig. Henk en Mick boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Er worden cookies gebruikt voor deze content.

Voorkeuren

Henk en Mick in The Voice Senior

,,Wij kennen elkaar sinds 1962, we zongen in verschillende bands. Daarna zijn we elkaar uit het oog verloren, maar sinds twee jaar zijn we de nieuwe snoepjes van Zwolle”’, introduceerde Klompenmaker het duo.  Woearbanaran: ,,En we voelen ons 35, 40 jaar oud.” Klompenmaker en Woearbanaran zongen in The Voice Senior samen een versie van het nummer Dancing in the Street van Mick Jagger en David Bowie. Dat deden zij zo goed, dat de jurystoelen van Angela Groothuizen, Marco Borsato, Ilse de Lange en de duoseat van ‘Geer en Goor’ vrijwel direct draaiden.

Gordon, enthousiast tegen Joling: ,,Dat zijn wij over twintig jaar!” Groothuizen noemde het duo leuk en beweerde dat ze heel goed met oudere mannen overweg kon, Borsato roemde de tweestemmigheid en de interactie met het publiek, De Lange voelde één en al positiviteit. Joling trok het Zwolse duo kennelijk over de streep met de opmerking: ,,Als jullie echt succes willen, kom je bij een ander duo”. En dat deden Klompenmaker en Woearbanaran dus. Waardoor het Zwolse duo tot de finale van het programma zou worden gecoacht door Geer en Goor.

Boekingen

Henk en Mick boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Henk en Mick neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Henk en Mick. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         € 1950,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Incl. M/A-set
   

Zie ook: Ieder evenement in goede handen