Het Feestteam boeken

Het Feestteam boeken bij Artist Agency Nederland

Het Feestteam boeken

Van 0 tot FEEST in 10 seconden… dat is Het FeestteamHet Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. De award ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt. Het Feestteam boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland.

Het Feestteam weet met hun feestmuziek het publiek te raken; glimlachen verschijnen op ieders gezicht, de handen gaan in de lucht en in de aanstekelijke feeststemming gaat iedereen mee. Positiviteit ten top in een goede sfeer of te wel omzet verhogend entertainment.

Het Feestteam op TV

Het Feestteam is met regelmaat te zien op tv en te horen op alle grote radiostations van Nederland en België. Ook geniet het Feestteam landelijke bekendheid met optredens op het Museumplein tijdens Koninginnedag, in Amsterdam Arena, de Kuip, Gelredome, Ahoy. Bovendien worden zij met open armen ontvangen in Oostenrijk, Singapore en op Curaçao, waar zij ook het publiek vrolijk en blij maken met hun feestknallers.

Het Feestteam boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Het Feestteam neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Het Feestteam. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

Gage Festival:                         Vanaf € 2395,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           2 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen