HIKE boeken

HIKE boeken bij Artist Agency Nederland

Hike boeken

Een zoveelste dertien in een dozijn biografie, gevuld met de mooiste woorden, prachtige complimenten en poëtische beschrijvingen van de waanzinnige grootsheid van de act,  zou de plank in het geval van de (cover)band HIKE volledig misslaan! De vier muzikanten van HIKE zijn hier namelijk véél te nuchter voor, en hebben dit helemaal niet nodig. Feestvierend Nederland weet namelijk al ruim voldoende bij het alleen al horen van de naam, of het zien van de vier bekende blokletters! HIKE boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Saints ’n Sinners wordt weer HIKE

Tweeënhalf jaar geleden gooide HIKE het roer volledig om. HIKE werd Saints ’n Sinners en ze verruilden het oude vertrouwde voor het grote onbekende. Het bracht de band in alle uithoeken van het land; ze speelden op te gekke feesten waarvan ze het bestaan nog niet kenden. En dat minstens 100 keer per jaar! Een feest met HIKE maakt indruk, en staat gegarandeerd in je geheugen gegrift; herinneringen zorgen jaren later nog voor een grote glimlach op je gezicht! Niet voor niets werd de band door Party Awards meerdere malen uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’! En, hoe heet die zomerhit ook al weer? Lekker lekker in de zon! Nederland was nog niet eerder zo groot! De band stond als een huis en een optreden voelde als het geven van een concert.

Meer weten over HIKE:

  • staat al jaren aan de top van het Nederlandse covercircuit
  • is uitermate geschikt voor o.a. een tentfeest, pleinfeest, kermis, dancing, privéfeest, etc.
  • werd meerdere malen uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’ door Party Awards
  • De HIKErmis is een eigen evenement van de band
  • schrijft ook eigen liedjes, in 2011 werd ‘Lekker Lekker in de Zon’ een ware zomerhit
  • had meerdere malen haar eigen docuserie op regionale TV

HIKE boeken

HIKE boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van HIKE neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van HIKE . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Gage:                         Vanaf € 2645,- excl BTW en Buma
Duur:                         Avondvullend
Omschrijving:           Geluid tot 1000p
Samenstelling:           Band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen