Isabel Provoost boeken

Isabel Provoost boeken bij Artist Agency Nederland

Isabel-Provoost- boeken

Vanaf haar auditie stiekem een van de grote kanshebbers van The Voice of Holland, seizoen 2016/2017: Isabel Provoost. Ze werd 2e tijdens de finale, waarin ze samen met Paskal Jakobsen liet zien en horen dat er volop talent zit in Zeeland! Met de finale van The Voice kwam ook haar eerste single, Nothing, uit en is Isabel klaar voor Nederland. Isabel Provoost boeken doe je eenvoudig via Artist Agency Nederland.

Meer over ISABEL

Als je naar de rode haren en sproeten kijkt van Isabel, zou je niet denken dat deze jonge vrouw al zoveel muzikale stappen heeft gezet met haar tweeëntwintigjarige leeftijd.

Zo zong ze samen met Paskal Jakobsen (Bløf) een duet op Concert At Sea, zong ze op Radio 538 Koningsdag en vloog ze naar Athene om te zingen met het Praags Philharmonisch Orkest. In 2014 ging ze de uitdaging aan bij The Voice Kids en in 2017 bij The Voice en werd ze bij beide programma’s tweede. Na het TV-spektakel maakt zij meters met haar band door veel op te treden op o.a. Bevrijdingsfestival, Vestrock en Klomppop. 2021 vraagt om een nieuwe stap. De diepte ingaan met haar muziek, haar eígen muziek. Haar zelfgeschreven liedjes vertellen een persoonlijk verhaal geïnspireerd door de gebeurtenissen in haar leven. Haar mellow R&B popmuziek heeft invloeden van Pip Millett, Ari Lennox en Jorja Smith. In de zomer van 2021 bracht ze haar debuut EP “Flowerchild” uit, met o.a. de nummers “Heartbeat”, “Just Like This” en “To Me”. Haar debuut EP is op Spotify te beluisteren en heeft inmiddels al meer dan 200.000 streams. Ook bracht ze in het najaar van 2021 haar nieuwste single “Be Careful” uit. Na het uitbrengen van haar muziek heeft ze o.a. mogen optreden bij Giel Beelen (NPO2), Parels Van De Nacht (3FM) en Stephan’s Pianobar (Qmusic). In de zomer van 2022 komt ISABEL met nieuwe muziek en groeit ze verder in de stijl waar ze zich in thuis voelt: R&B. Op 24 juni staat ISABEL in Paradiso Amsterdam waar ze haar muziek live zal presenteren.

Volg ons op Instagram

Gage:                         Op aanvraag
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Incl. M/A-set
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen