It All Started in the Nineties boeken

It All Started in the Nineties boeken bij Artist Agency Nederland

It All Started in the nineties boeken

It All Started In The Nineties is je op het lijf geschreven als je fan bent van de jaren ’90! Ken jij ze nog? De rages, de videoclips, de tv-series en de muziek? De act “It All Started In The Nineties” neemt je mee terug in de tijd naar het decennium van de Gabbers, de Flippo’s en Super Mario. Het is een feest van herkenning met de gaafste muziek uit de jaren ’90, van eurodance tot house/dance classics en hip-hop tot happy hardcore… Alle energieke dansvloerklassiekers komen voorbij bij dit interactieve concept! It All Started In The Nineties boeken doe je via Artist Agency Nederland. Herinneringen, Feest, Energie… It All Started In The Nineties!

Het Concept

Het concept “It All Started In The Nineties” is in 2010 gestart met meer dan 100 succesvolle evenementen door heel Nederland als resultaat. Vanaf 2016 gaat It All Started In The Nineties zich voornamelijk richten op de act (DJ + MC). In deze setting stond de act al op diverse festivals als Daydream7th SundayWISH Outdoor en Festyland, waar de tent geregeld (bijna letterlijk) werd afgebroken. Dit jaar worden er aan het lijstje o.a. festivals als een Zwarte CrossExtrema OutdoorSolar Festival en Outrageous Festival toegevoegd! Eén van de bekendste jaren ’90 acts van Nederland: It All Started In The Nineties!

It All Started In The Nineties boeken

It All Started In The Nineties boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van It All Started In The Nineties neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van It All Started In The Nineties. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         € 1495,- excl BTW en Buma
Duur:                         60 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen