JEAN & Maron Hill boeken

JEAN & Maron Hill boeken bij Artist Agency Nederland

DJ Jean boeken

DJ Jean behoort tot de meest toonaangevende DJ’s van Nederland. Hij is internationaal bekend en scoorde grote hits met onder anderen ‘Let yourself go’, ‘The Launch’ en ‘Love Come Home’. Sinds het begin van 2002 heeft DJ Jean zijn eigen programma bij Radio 538 op de vrijdagavond.

Jan Engelaar is geboren op 7 mei 1968 in het mooie Brabantse land. Waarschijnlijk zal zijn naam je niks zeggen maar jaren later is hij internationaal bekend geworden onder de naam DJ Jean. Zijn carriere begint als hij in 1989 het Nederlands mix- en scratch kampioenschap wint. Voordat hij hier aan mee deed, was muziek maken al lang zijn hobby.

Vanaf 1991 gaat DJ Jean in discotheken/clubs over de gehele wereld draaien. Ook wordt hij gevraagd om in de Amsterdamse discotheek IT resident-DJ te worden. Zijn wekelijkse optreden in de IT wordt al snel bekend onder de naam ‘Madhouse’.

Carrière

In 1996 brengt Jean samen met collega-producer Peran van Dijk zijn eerste single uit, genaamd ‘Let yourself go’. Na de single gaan beiden weer hun eigen weg. In 1998 werkt hij samen met de Klubbheads aan een aantal producties en met Svenson & Gielen aan het project Summer Madness, waarvan er 2 singles uitkomen.

In 1999 brengt DJ Jean zijn single ‘The Launch’ uit wat een grote nummer 1 hit wordt, in zowel binnen- als buitenland. Een jaar later doet hij dat nog eens dunnetjes over met ‘Love come home’. In 2001 neemt Def Rhymz het nummer ‘Love come home’ onder handen om er zijn hit ‘Schudden’ van te maken. DJ Jean scoort zelf weer met de nummers ‘Lift me up’ en ‘Supersounds’.

Op de radio

Na een aantal gastoptredens in Van Diepens Dance Department bij Wessel van Diepen bij Radio 538, krijgt DJ Jean vanaf april 2002 zijn eigen programma op de radio. Op vrijdagavond tussen 23.00 en 00.00 uur draait hij daar zijn beste danceplaten in het programma ‘Madhouse’. Hij brengt onder die naam ook een toonaangevend verzamelalbum uit met daarop de lekkerste club- en hardhouse tracks van dat moment.

Een optreden van dj JEAN & Maron Hill boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van dj JEAN & Maron Hill neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van de dj JEAN & Maron Hill. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Duur:                   1x 90 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     2 Personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen