Jeckyll & Hyde boeken

Jeckyll & Hyde boeken bij Artist Agency Nederland

Jackylle Hyde boeken

Wat begon als een project van de succesvolle producer Maarten Vorwerk, groeide razendsnel uit tot een groot succes en grondlegger van de Jumpstyle hype die heel Nederland veroverde. In 2005 was Jeckyll & Hyde geboren. Na vele clubhits kwam eind 2006 hun grote doorbraak met de hit ‘Frozen Flame’. De daaropvolgende single ‘Freefall’ bereikte in maart 2007 de nummer 1 positie in de Nederlandse Top 40 en de Poolse Airplay Chart. Samen behoorden ‘Frozen Flame’ & ‘Freefall’ tot de best verkochte singles van 2007.

In een mum van tijd wist Jeckyll & Hyde heel Nederland aan het jumpen te krijgen. Het was niet meer weg te denken in de clubs maar ook op de schoolpleinen en de woonkamers werd er flink gejumpt. Dankzij de Lego videoclips van Jeckyll & Hyde wilde iedereen zijn moves showen. En hiermee ontstonden de eerste ‘Viral Videos’ in Nederland. In 2007 verscheen ook hun debuut album dat maar liefst 18 weken in de album lijst stond. Na een lange reeks van wel meer dan 400 optredens in het binnen– en buitenland is in 2009 besloten om te stoppen met de act. Nu, na een kleine 10 jaar, is Jeckyll & Hyde weer terug om de stage wederom te veroveren!

Jeckyll & Hyde boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Jeckyll & Hyde neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Jeckyll & Hyde. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage met danseressen:                         Vanaf € 2675,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           met 2 danseressen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen