Jennifer Ewbank boeken

Jennifer Ewbank boeken bij Artist Agency Nederland

Jennifer Ewbank. Singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Momenteel staat zij op de planken in Nederland, Japan en België. Ook op uw event mag zij natuurlijk niet ontbreken. Van grote feestzalen, openbare poppodia en bedrijfsfeesten tot intieme settings als huwelijken en huiskamerconcerten; zij promoveert uw event tot een onvergetelijke herinnering. Jennifer Ewbank boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Ik ben al mijn hele leven met muziek bezig

Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres beïnvloed door countrymuziek – iconische nummers van The Eagles en Dolly Parton. Ewbank zingt overigens niet alleen vanaf jonge leeftijd, ze schrijft en componeert ook al jaren haar eigen muziek.

Jennifer Ewbank Singer-songwriter

In haar carrière heeft Jennifer niet stilgezeten. Zo bracht zij haar album “London Tree” uit, waarop naast een serie aantrekkelijke covers ook eigen materiaal te beluisteren is. Een cd waarin  haar veelzijdigheid als artieste tot uiting komt. Van delicate liedjes als “Line in a song” en “Imagine” tot meer upbeat nummers als “Stars” en “5 More minutes”. De blondine schakelt zonder veel moeite van gevoelige ballad naar swingende uptempo popmuziek

Jennifer Ewbank Arena- en theatershow

Daarnaast heeft Jennifer Ewbank meegewerkt aan de internationale productie van de spectaculaire arenashow “Peter Pan, The Neverending Story ” waarin zij in de rol van Tinkerbell, zingend door de Ziggo Dome, Vorst National te Brussel en het Ahoy in Rotterdam vloog, zong zij voor een oranje massa voor onze eigen koning Willem Alexander, tourde zij door Japan en bezocht zij een groot aantal theaters in zowel Nederland als Belgie aan de zijde van niemand minder dan Belle Perez. En natuurlijk niet te vergeten; de vele optredens die zij heeft verzorgd op diverse evenementen zoals diners, gala’s en trouwerijen.

Jennifer Ewbank boeken

Jennifer Ewbank is uitermate geschikt voor de intiemere settings, zoals bruiloft ceremonies, recepties, diners en feestavonden. Daarbij is het mogelijk om Jennifer solo te boeken met haar babyvleugel, maar ook met gitarist Johnny Smokes of zelfs in trio setting als CHMPGN Avenue. Een optreden van Jennifer Ewbank boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Jennifer Ewbank inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van Jennifer Ewbank neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Jennifer Ewbank. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Volg ons op Instagram

 

Gage Presenter:                         Vanaf € 1250,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           exclusief geluidset

Zie ook: Ieder evenement in goede handen