Jeroen Post boeken

Jeroen Post boeken bij Artist Agency Nederland

Jeroen-Post-boeken-Jeroen-Post-inhuren

Jeroen Post, van banketbakker tot – tja – tot wat eigenlijk niet? Laten we even helemaal terug naar de beginselen. Daar waar het allemaal tot bloei kwam. Terug naar Mijdrecht, 25 juni 1975. Als puber besloot Jeroen banketbakker te worden, maar zijn interesses weken al gauw naar een andere branche dan de hospitality, namelijk de Showbizz. Dit begon met wat acteerklusjes, figuranten rolletjes en zo belande hij op jonge leeftijd in de boyband “Velvet” waar hij samen met concullega Charlie Luske in leren shorts op het podium stond en  zijn dans skills ontwikkelde voor het toeziend oog van Nederland. Jeroen Post boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

TMF VJ

Niet lang na zijn boyband avontuur begon Jeroen Post in 1998 als VJ bij het immens populaire TMF, onderdeel van MTV Nederland. De toon was gezet en Jeroen werd een begrip op de populairste tv-zender onder de jeugd. Hij interviewde wereldberoemde artiesten voor de camera, waaronder Mariah Carey, Janet Jackson en 50 Cent. Spannende en leerzame tijden met absolute hoogtepunten tijdens het TMF tijdperk.

Presentator en DJ

In 2005 werd het tijd om zijn vleugels te spreiden. Jeroen verliet TMF en greep diverse nieuwe kansen met beide handen aan. Tijdens het runnen van een wakeboardschool ontwikkelde hij zijn passie voor het draaien van platen, bracht hij zijn presentatietalent naar het volgende level, zette hij zijn eerste stappen in de wereld van radio en bracht hij een aantal housereleases uit. Een hectische periode waarin veel verschillende interesses en ambities tezamen kwamen en Jeroen nieuwe wegen in sloeg. Na te hebben geproefd van de verschillende takken binnen de media kunnen we vandaag de dag stellen dat zijn ambities wat meer gefilterd zijn. Radio, presenteren, het draaien van platen op commerciële feesten en coaching is wat Jeroen het liefst doet.

Als presentator vinden we hem o.a. terug bij menig kickboksgala door heel Europa, met als hoogtepunt de Amsterdam Arena waar hij voor maar liefst 16.000 mensen stond. Liefhebbers van deze vechtsport zullen zijn stem dan ook uit duizenden herkennen. Ook het presenteren van productpresentaties, bedrijfsfeesten, shows, beurzen en diverse evenementen zijn een groot deel van zijn huidige activiteiten.

100% NL en SLAMFM

In 2007 begon zijn professionele radio carrière bij 100% NL. Hierna volgde TMF Hitradio (Sky Radio Group) en in 2010 kreeg Jeroen een top aanbieding bij SLAMFM, namelijk zijn eigen programma, genaamd: SLAMNL! Naast het draaien van muziek op de radio, is Jeroen ook DJ op feesten. Zo vliegt hij iedere zomer naar Spanje om hier acht weken lang het vakantievierende publiek op zijn kop te zetten met vrolijke eclectische platen en in de winter vinden we hem drie maanden lang in Oostenrijk waar hij de wintersporters warmdraait. Geen ingewikkelde housestromingen en eentonige ritmes, maar toegankelijke & commerciële house dat een breed en divers publiek aanspreekt, dat is zijn kracht.

Coaching en mediatraining

And last but not least: coaching. Iets waar Jeroen veel voldoening uithaalt is het begeleiden en coachen van mensen in zowel de entertainmentbranche als de zakelijke industrie om hun presentatietechnieken verder te ontwikkelen. Maar ook een stuk media begeleiding en workshops met een media invalshoek vallen onder zijn coaching skills.
“Ik geniet van leuke dingen doen. Muziek en entertainment is iets dat aan me blijft plakken als een hardnekkige schimmel, je komt er nooit meer vanaf, haha!”

Jeroen Post boeken

Jeroen Post boeken bij Artist Agency Nederland. Voor het boeken of inhuren van Jeroen Post als DJ, presentator of coach neem je eenvoudig contact met ons op door te bellen of mailen. We voorzien je graag van de nodige informatie en plaatsen graag een vrijblijvende optie voor je. Direct boeken? Geen probleem! We checken graag de beschikbaarheid van Jeroen voor je.

Duur:                   1x 60 minuten / 1x 120 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     1 persoon

Zie ook: Ieder evenement in goede handen