John de Bever Boeken

John de Bever Boeken bij Artist Agency Nederland

John de Bever boeken

‘Johnny’ is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. Meer dan 100.000 exemplaren zijn er verkocht van ‘Als ik later eens trouw’ (tv-optredens in o.a. Op Volle Toeren).

In 1997 wordt John de Bever uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ in Brazilië. John de Bever speelt ruim twintig jaar betaald voetbal in België, bij FC Den Bosch en FC Dordrecht (Nederlandse Eredivisie).

In 2006 komt het duet ‘Toen Kwam Jij’ samen met Anny Schilder uit en in 2010 wordt er een unieke hitprestatie gescoord (enkel The Beattles gingen hem voor)! John de Bever staat met twee tracks, van één single, genoteerd in de Dutch Single Top 100!

In 2012 presenteren John de Bever en Charlene de door Emile Hartkamp geschreven hitsingle ‘Als je alles hebt’ (‘TROS Muziekfeest op het Plein’). 

In april 2013 komt het album ‘Vaarwel Alle Zorgen’ uit bij Berk Music, het album komt binnen op NR7 in de Album TOP100! John de Bever is te zien in o.a. NOS Nieuwsuur en RTL7 Voetbal International.

John de Bever ziet een droom uitkomen: op 11 mei 2014 beleeft hij zijn Theaterdebuut met zijn ‘MoederdagConcert’ in het Theater aan de Parade in Den Bosch en in januari 2015 wordt het duet ‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’ met Marianne Weber uitgebracht.

Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

John de Bever weet met ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ heel Nederland voor zich te winnen (videoclip bijna 2.500.000 keer bekeken)! Tijdens zijn gelijknamige Theatershow op 24 april komt tevens het album met Marianne Weber uit.

Boekingen

John de Bever boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van John de Bever neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van John de Bever. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         € 3995,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Incl. M/A-set
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen