Jord boeken

Jord boeken bij Artist Agency Nederland

Jord Boeken

Jord boeken bij Artist Agency Nederland

Alain Clark over Jord, tijdens zijn theatershow:
“Ik wil jullie voorstellen aan iemand die mij al tijdens de soundcheck ontzettend heeft impressed!”

Hij schrijft z’n eigen songs. En zingt ze ook zelf. In die zin is de 26-jarige Jord Brinkhuis een singer/songwriter. Maar hij ontstijgt die kwalificatie, omdat hij er ruimschoots méér invulling aan geeft. Jord is namelijk vooral ook een ervaren performer en entertainer. Jord boeken doe je exclusief bij Artist Agency Nederland.

Zijn vader was zanger in een regionaal bekende coverband, en besmette z’n zoon onwillekeurig al gauw met het virus dat muziek heet: al vanaf z’n tiende is Jord daar druk mee in de weer. Aanvankelijk speelde hij in een metalband. Inderdaad, Jord was een headbanger, met hart en ziel. En uiteraard met lang haar. Danig gekortwiekt koestert hij die herinnering nu als een spannend avontuur dat hem – al op jonge leeftijd – een lawine aan podiumervaring opleverde.

Zes jaar later verruilde hij z’n elektrische gitaar voor een akoestische, en trad hij jarenlang in z’n eentje zijn gestaag uitdijende publiek tegemoet. Tegelijkertijd verfijnde hij zijn kwaliteiten als liedjesschrijver. Onder meer door samenwerkingen met nationale en internationale collega-auteurs.

Momenteel treedt Jord op met zijn eigen band: een collectief van jonge en gedreven muzikanten. Zijn eerste soloalbum is in de maak.

Social Media:

Official Website 
Facebook
Instagram 

Jord boeken

Jord boeken doe je bij Artist Agency Nederland. We informeren je graag over de vele mogelijkheden. Jord is namelijk te boeken voor zowel solo optredens als ook met complete band voor festivals. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om direct een geheel vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag verder!

Gage:                         € Op aanvraag
Duur:                         1x 60 minuten/avondvullend
Omschrijving:           Techniek in overleg
Samenstelling:           Band/Solo

Zie ook: Ieder evenement in goede handen