Josylvio boeken

Josylvio boeken bij Artist Agency Nederland

Josylvio boeken

Hij maakte indruk met zijn eerste album Ma3seb die lovende recensies kreeg. Josylvio is één van de snelst groeiende artiesten van het label Van Klasse en heeft miljoenen YouTube-views en Spotify streams op zijn naam staan. Josylvio is man die Nederlandse teksten mixt met Arabische invloeden. Op zijn twaalfde begon hij met het luisteren naar Nederlandstalige rap, maar wat hem echt op het artiestenpad heeft gebracht is Tupac Shakur. Zijn hernieuwde ontmoeting met Esko, waarmee hij vroeger in de klas zat, resulteerde in een samenwerking van goud. “Het was voorbestemd dat we elkaar weer tegenkwamen. El mektab, zeggen we in het Arabisch: het lot.” Josylvio boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Edison Pop 2017 nominatie

Met verschillende succesvolle singles zoals ‘Le7nesh’, ‘Mbongo’, ‘Skere Tijden’, ‘La La La’ en ‘Westside’ laat Josylvio zijn klasse zien. De samenwerkingen met o.a. Sevn Alias, Hef, Adje, Ali B, Keizer, Bizzey, een Edison Pop 2017 nominatie én de release van zijn nieuwe album zorgen ervoor dat Jolsylvio aan de vooravond staat van een geweldig nieuw hoofdstuk van zijn carrière.

Josylvio boeken

Josylvio boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Meer informatie ontvangen voor een optreden van Josylvio? Neem contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en plaatsen geheel vrijblijvend een optie voor je.

Volg ons op Instagram

 

Gage:                         Op aanvraag
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
   

Zie ook: Ieder evenement in goede handen