Joy Liana boeken

Joy Liana boeken bij Artist Agency Nederland

Joy Liana boeken

Joyliana upcoming DJ 2022!! Jonge veelzijdige influencer met DJ skills. Bekend van tiktok en instagram. Bij toeval aanwezig op een DJ contest, kwam zij in aanraking met het DJ gevoel. Ze wist het meteen.. Dit is wat ik wil.

Half februari 2022 startte Joyliana haar DJ uitdaging. Van nul ervaring zo snel mogelijk op een podium staan te draaien. Dit avontuur werd haar nieuwe youtube serie met als motto als je iets wil bereiken ga er dan voor!! Ze zocht haar weg in de DJ wereld en volgde een spoedcursus bij DJ school Amsterdam. Al snel kwamen er meerdere samenwerkingen en sponsoren op haar pad wat resulteerde in een zeer snel groeiende DJ.

Vijf weken later op 1 april 2022 begon haar avontuur op CDT2022. Ze was niet geboekt maar kreeg van een mede DJ de gelegenheid om een stukje van zijn set over te nemen op mainstage. Dit was haar eerste DJ gevoel voor publiek, gillend van enthousiastme in de auto naar huis… ze wilde meer. Er werd kneiterhard gewerkt en de resultaten kwamen snel.

Optredens

Vrijwel iedere week staat zij nu achter de draaitafel voor publiek. Mixtream festival / Heaven Open Air / Club Blend XL / Pec Zwolle / Tina festival / Examenfeesten / vakantiepark europarcs / Groene schuur / Baraq schoonhoven / live sessie op mfm radio / Renesse tour / TeenageLucky Rijssen / Huiskamersessie / club Pinky’s Renesse diverse teenageparty’s en veel kleine feesten en zelfs P4U eventi in Italië wist haar te vinden.

Joyliana boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Joyliana neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Joyliana. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Joyliana een snel groeiende DJ waar we de aankomende jaren nog veel van gaan horen.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage :                         € Op aanvraag
Duur:                         60 minuten
Omschrijving:           Inprikken
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen