Julia van Bergen boeken

Julia van Bergen boeken bij Artist Agency Nederland

Julia-van-Bergen-boeken

De carrière van Julia van Bergen begon al op jonge leeftijd. In 2014 won de destijds 15-jarige zangeres de finale van het Junior Songfestival. Dit deed  ze met haar zelfgeschreven nummer ‘Around’. Een paar jaar later deed Julia van Bergen met succes mee aan The Voice of Holland. In het team van Waylon wist Julia hoge ogen te gooien en een mega publiek voor zich te winnen.

De media optredens van Julia van Bergen hebben er mede voor gezorgd dat ze tegenwoordig een bekendheid is geworden op social media. Julia wordt met grote regelmaat benaderd voor samenwerkingen met internationale bedrijven op Instagram. Wanneer het past bij het imago van Julia, kijken we graag naar de mogelijkheden. Verder deelt Julia regelmatig covers via haar YouTube-kanaal, waarvan die van ‘Plankgas’ van Snelle en Frenna meer dan 3 miljoen views kreeg.

Op dit moment zit Julia regelmatig in schrijfsessies voor nieuwe nummers. In 2021, op haar verjaardag, verscheen haar meest recente single: ‘Laat Ze Maar Praten’ onder het label van Cloud9.

Julia van Bergen boeken

Julia van Bergen boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Meer weten over een optreden van Julia van Bergen? Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag op weg naar een boeking van Julia van Bergen!

Volg ons op Instagram

Gage:                         Op aanvraag
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen