DJ KAHERA boeken

DJ KAHERA boeken bij Artist Agency Nederland

DJ Kahera Boeken

De van oorsprong Egyptische DJ Kahera draait alweer enige jaren mee als urban/eclectic DJ in discotheken door heel Nederland. Diverse clubs hebben hem al eens verwelkomd als resident. Tevens was hij door heel Nederland te zien en horen als vaste DJ tijdens de Beste DJ van Nederland tour. Daarnaast deelde hij de DJ booth met onder andere EDM legends als Dyna, Vato Gonzales, Dyna, The Partysquad, Hardwell en DJ Jean. Een set van DJ Kahera boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Vanwege de uiteenlopende mixstijlen is DJ KAHERA in staat om EDM te combineren met Dirty House, Latin House, Progressive House, Moombahton met een vleugje R&B, Reggaeton en Hip Hop, waarmee hij iedere zaal compleet op zijn kop krijgt. Ook over de grens raakt de bekendheid van Kahera in een stroomversnelling met shows in o.a. Noorwegen. Onlangs startte KAHERA met het produceren van zijn eigen tracks, die binnen korte tijd opgepakt werden door grote, bekende namen!

DJ KAHERA is nu beschikbaar voor zowel nationale als internationale boekingen, waarbij de mogelijkheid bestaat tot het boeken van festival sets (1x 60 minuten) tot avondvullende shows (1x 240 minuten). Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie en gages. DJ KAHERA boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Wij verzorgen de exclusieve boekingen voor DJ Kahera.

Duur:                   240 min/Avondvullend

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     1 persoon

Zie ook: Ieder evenement in goede handen