Kolonel Confetti boeken

Kolonel Confetti boeken bij Artist Agency Nederland

Kolonel-Confetti-boeken

Peleton, Kameraden, Vrienden en Haters! Mag ik mezelf even voorstellen? Mijn naam is Kolonel Confetti, het nieuwste feestbeest in de partyscene en voor mij is het hele jaar Carnaval! Helemaal nieuw in deze wereld ben ik niet want stiekum zit ik al héél lang (achter de schermen) in de entertainment business … Wat kan je van mij verwachten vraag je jezelf zeker af ? Nou dat zal ik eens even vertellen … Ik ben een producer, DJ en MC in 1 die oude en nieuwe hits remixed, mash up’ed en bootlegt in Carnaval Style.

Confetti

Over alle tracks die ik aanpak gooi ik het nodige aan confetti zodat ze net ff feestelijker zijn. Tijdens mijn optreden heb ik mijn grootste vriend “De Confetti Gun” mee en samen zetten we de hele boel op z’n kop met hele bekende meezingers maar dan wel met mijn eigen sausje er over heen ! 100 % Feestgarantie … en oohjaa … niet alleen tijdens Carnaval maar gewoon het hele jaar! Een optreden van Kolonel Confetti boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Kolonel Confetti boeken?

Een optreden van Kolonel Confetti boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Kolonel Confetti inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van Kolonel Confetti neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Kolonel Confetti. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         Vanaf € 995,- excl BTW en Buma
Duur:                         60 minuten
Omschrijving:           DJ-Set
Samenstelling:           3 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen