La Fuente boeken

La Fuente boeken bij Artist Agency Nederland

La-Fuente-boeken-bij-Artist-Agency-Nederland.

La Fuente heeft ’the feel good factor’. Uniek van stijl en origineel van geluid. Housemuziek op zijn best – Opbeurend, energiek en lachwekkend. Een grote non-stop hype met een vrijwel ongeëvenaarde energieke stage performance. Altijd die goede vibe brengen en het dak eraf spelen!

Zijn missie: Beweeg de menigte en creëer onvergetelijke momenten door onuitputtelijke energie te delen en verwachtingen te overtreffen. Alles eindigt, maar herinneringen blijven voor altijd.

Zijn motto: “Mijn fans zijn mijn vrienden die als familie worden behandeld!”

Over La Fuente

Geboren en getogen in Nederland, leerde La Fuente al op jonge leeftijd over elektronische muziek. Na tientallen nationale optredens begon hij ook in andere landen te touren. Nu, na meer dan 15 jaar optreden en entertainen op nationale en internationale podia, kweekt La Fuente een zeer gepassioneerde aanhang en zijn optredenlijst strekt zich uit over bijna de hele planeet.

Vorig jaar verlegde La Fuente zijn grenzen. Met 350 shows reisde hij de wereld rond en liet hij een geweldig spoor van club- en festivalsets achter die de harten en zielen van de fans hebben veroverd. Tijdens het festivalseizoen deze zomer deed hij 90 shows en maakte hij 60 vluchten in 65 dagen. Mensen in bijna elk wereldgebied zoals Europa, de VS, Azië en Zuid-Amerika behoorden tot de gelukkigen die zijn energieke optredens hebben meegemaakt.

Muziek is niet om te horen, het is om te voelen

La Fuente heeft een heel uniek geluid: housemuziek op zijn best – opbeurend, energiek en lachwekkend. Zijn uitstekende kennis van de huidige golf van dansmuziek, zijn onverschrokken houding als het gaat om het experimenteren met nieuwe platen en het mixen van stijlen lang voordat zijn concurrentie dat doet, heeft zeker zijn vruchten afgeworpen! Deze DJ is een echte artiest, hij brengt altijd een geweldige sfeer op het podium en scheurt elke keer het dak uit elkaar – dit zou kunnen verklaren waarom promotors over de hele wereld zo veel van hem houden en fans hem de feel good-factor noemen.

Studiosuccessen

La Fuente is inmiddels een bekende DJ en heeft keer op keer bewezen een ervaren producer te zijn volgens de experts en DJ-collega’s.

Zijn platen worden beschreven als ‘ze zijn gemaakt voor maximale dansvloerimpact’. Zijn hit ‘Bang Bang’, die werd uitgebracht op Laidback Luke’s Mixmash imprint, is een echte klassieker geworden.

Een andere succesvolle release uit de keuken van La Fuente, genaamd Dounia (ondertekend bij Spinnin’ Records), kreeg vroege steun van elke speler in het spel en zijn nummer ‘Fancy Fair’ (DOORN records) blokkeerde zijn weg naar de top 10 positie in de Beatport-kaart.

Voeg ‘Buzzing’ (ondertekend bij MixMash), ‘Matador’ (Spinnin) en ‘Outlaw’ (Oxygen) toe aan dat lijstje en kruid het op met de internationale hits ‘Selecta’ (Spinnin), ‘House Detective’ (DOORN Records ), STICKUP (WALLRecordings) en “4000” (HEXAGON) en VIBE magazine noemen La Fuente de artiesten waar je naar moet luisteren (nu!)’

La Fuente’s lijst met prestaties stapelt zich op. Nieuwe releases zijn gepland op HEXAGON, Spinnin Records, Source en meer. Deze geboren perfectionist werkt aan een snelle uitbreiding van zijn discografie tussen optredens op de grote festivals, naast talloze arena’s en exclusieve clubshows over de hele wereld.

Full Colour’ spreekt alle talen

Met La Fuente’s radioshow ‘Full Colour’, die maandelijks wordt uitgezonden, verkent de veelzijdige DJ zijn creativiteit door een kleur te kiezen als basis voor de sfeer van de show. Elke show brengt een andere kleur en sfeer. Bovendien heeft de Full Color-podcast elke maand een stevige plek in de Itunes Top 10 verdiend.

Er worden cookies gebruikt voor deze content.

Voorkeuren

De toekomst is er nog

Maar zelfs als de prestaties en onderscheidingen opstapelen, kan La Fuente niet stoppen met uitkijken naar het volgende feest, de nieuwste deuntjes en de goede tijden die nog moeten komen. Met nieuwe releases gepland op HEXAGON, Spinnin Records, Source en optredens op de meest gewilde podia, ziet de toekomst van La Fuente er rooskleuriger uit dan ooit!

La Fuente boeken

La Fuente boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van La Fuente neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van La Fuente. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

Gage:                         Vanaf € 8500,- excl BTW en Buma
Duur:                         60 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen