LEAD boeken

LEAD boeken bij Artist Agency Nederland.

Lead boeken

Coverband LEAD bestaat uit zes jonge topmuzikanten. Vijf heren en een charmante dame hebben samen maar één doel voor ogen: Feest! Gekenmerkt door opvallende verschijningen in de frontlinie worden de covers 100 % live gebracht. Een enorme lading enthousiasme, de juiste dosis humor en een breed allround repertoire maakt Lead een band voor elk evenement. LEAD boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

De band

LEAD heeft zowel een Leadzanger als een Leadzangeres waar je qua uitstraling en kwaliteiten niet omheen kunt. Door hun muzikale opleiding, vakkennis en ervaring op zowel binnen als buitenlandse podia weten deze twee entertainers hoe het publiek vermaakt wil worden.

Zangeres Rosan zingt van jongs af aan al en weet zonder blikken of blozen ieders hart te stelen tijdens een waanzinnige dance, pop of rocksong. Zanger Ramon is een bekend gezicht uit TV commercials. Hij schakelt tijdens optredens moeiteloos van “knuffelbeer” in een moderne ballad naar “podiumbeest” in een Rocksong.

De ritmesectie bestaat uit Wesley (drums) en Hein (bas), zij speelden voor het ontstaan van Lead ook al samen in een band. Door deze ervaring beschikt Lead over een strakke drummer die door de bassist wordt aangevuld met zijn bovennatuurlijke baskwaliteiten.

Toetsenist Tim en sologitarist Wycher maken Lead compleet. Deze twee doorgaans stabiele Achterhoekers laten echter op het podium hun creativiteit de vrije loop. De toetsenist kan ook gitaar spelen en de gitarist weet met scheurende solo’s telkens weer te verrassen. Hierdoor weet Lead op elke gelegenheid de juiste snaar te raken. Meerstemmige zang en een ontzettend uitgebreid repertoire maken Lead tot een band die elke tent, elke zaal of elk plein volledig op z’n kop zet!

Het repertoire van Lead bestaat uit Nederlandstalige meezingers, pop, rock, dance en de allernieuwste hits. Oude hits worden soms overgoten met een frisse “Leadsaus”. Deze nummers worden door Lead in een eigentijds jasje gestoken. Neem daarbij de interactie van de unieke frontlinie en er ontstaat een energieke interactieve show!

LEAD boeken

LEAD boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. Laat je meenemen in deze waanzinnige muzikale wereldreis en ga mee met LEAD!

Gage:                         Vanaf € 2595,- excl BTW en Buma
Duur:                         3x 45 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           Band 6 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen