Loudgarden boeken

Loudgarden boeken bij Artist Agency Nederland

Loudgarden boeken bij Artist Agency Nederland

Loudgarden bestaat uit de identieke tweeling Mechteld en Sophie van den Luitgaarden. Dit getalenteerde twin DJ/producer duo is afkomstig uit Netherland. De afgelopen jaren heeft Loudgarden zich internationaal flink in de kijker weten te spelen met boekingen over de hele wereld en op grote festivals als The Flying Dutch. Het is zoeken naar een speld in een hooiberg als het om succesvolle vrouwelijke dj’s gaat, maar het is Mechteld en Sophie toch gelukt om door te breken in de door mannen gedomineerde dj-wereld. Loudgarden boeken betekent een enerverende DJ-set van de beide dames!

Er worden cookies gebruikt voor deze content.

Voorkeuren

De kracht van Loudgarden

De kracht van Loudgarden zit hem in het tweeling-zijn van Sophie en Mechteld. “We zijn enorm goed op elkaar ingespeeld; we hoeven elkaar maar aan te kijken en we weten wat de ander wil zeggen. Als de een dichtslaat, kan de ander het overnemen. We zijn echt elkaars steun en toeverlaat. Al is er natuurlijk ook weleens miscommunicatie. Maar dat komt niet omdat we zusjes zijn, dat krijg je gewoon als je met twee personen muziek maakt.”

Vooroordelen

“Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost om te komen waar we nu staan. Produceren is heel erg technisch en de tools supermoeilijk. Het heeft bijna een jaar geduurd voordat we eindelijk met de techniek om konden gaan. Maar het moeilijkste waar we tegenaan lopen, zijn de vooroordelen. De dj-wereld wordt gedomineerd door mannen en het is ontzettend lastig om daar als vrouw tussen te komen. Mensen vragen meer van je en twijfelen of we het wel echt kunnen. Ze denken dan: twee blonde meisjes zien er leuk uit, maar kunnen waarschijnlijk niet draaien. Ze zijn dan stomverbaasd als we alles live doen en wel degelijk alles zelf doen. Op Flying Dutch was Loudgarden zelfs het enige vrouwelijke DJ talent. We hopen ook veel meer meiden te inspireren, want het zijn er nog veel te weinig.”

Loudgarden boeken

Loudgarden boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over Loudgarden of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag verder!

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     2 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen