Luftwaffel boeken

Luftwaffel boeken bij Artist Agency Nederland

Luftwaffel-boeken-bij-Artist-Agency-Nederland

Luftwaffel is een gloednieuw party-collective, klaar om elke club, festival of feesttent plat te bombarderen. Verwacht een show vol dikke beats en vette meezingers met daarbij belachelijk veel special effects en gekke stunts. Luftwaffel is een DJ-act die zich onderscheidt met live zang en gebruikt in hun show ook live instrumenten. Veel afwisseling en gegarandeerd feest!Luftwaffel is een gloednieuw party collective, klaar om elke club, festival of feesttent plat te bombarderen. Een show vol dikke beats en vette meezingers. Luftwaffel boeken is vanaf nu mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden!

Luftwaffel is meer dan een DJ act

Drie unieke on-stage personalities omlijst door een hoop special effects van Twinxx BV. LET LUFTWAFFEL BOMB YOUR PARTY! Voor elke geboekte show ontvangt de opdrachtgever een unieke video aankondiging. LUFTWAFFEL heeft een vast promotie team dat ook een korte aftermovie van de show maakt. Dit mag de opdrachtgever na afloop inzetten als content.

Luftwaffel boeken

Een optreden van Luftwaffel boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Een show van Luftwaffel inhuren? Voor meer informatie over een optreden van Luftwaffel neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Luftwaffel. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Incl. special FX

Samenstelling:     3 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen