MadHouse Boeken

MadHouse boeken bij Artist Agency Nederland

MadHouse-boeken

Mad’house is Back!

De grootste hit van Mad’house was zonder twijfel “Like a Prayer”, een cover van Madonna, welke meer dan 2 miljoen singles verkocht in Europa. Het nummer domineerde destijds wekenlang alle dansvloeren ter wereld en was een dikke nummer 1-hit in vele landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk en Duitsland! De plaat werd geproduceerd door 2 Franse producers en de Nederlandse zangeres en actrice Buse Unlu is de artiest. De toen 18-jarige Buse is van Turkse komaf en haar passie was en is nog steeds muziek en dans. Na de single ‘Like A Prayer’ volgden nog enkele hits, zoals ‘Holiday’ en ‘Like A Virgin’ en Buse bracht ook nog een solo single uit, ‘Love 2Nite’ welke ook wereldwijd erg goed werd ontvangen. Het album ‘Absolutely Mad’ verkocht wereldwijd ruim 750.000 exemplaren! Nu is ze terug: MadHouse boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

MadHouse is terug!

Na de piek van het album en alle drukte van optredens in alle hoeken van de wereld, koos Buse voor haar gezin en de opvoeding van haar kinderen. Nu bijna 20 jaar later kruipt het bloed waar het niet gaan kan en heeft ze besloten Mad’house weer op de kaart te zetten met een spetterende nieuwe live-show. De beste dansers zijn gecast en met een top-choreograaf is er een wervelend dansspektakel gemaakt van de grootste hits van Mad’house in een 30 minuten durende live-show! The music was hot in the 80’s, big in the 90’s, extremely popular in the 00’s and still a huge item at present! Now, get back into the groove with Mad’house!!

MadHouse boeken

Jouw 90s of Zeroes evenement is niet compleet zonder een vette live act uit deze tijd! MadHouse boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van MadHouse neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van MadHouse. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         € 2475,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Incl. M/A-set
   

Zie ook: Ieder evenement in goede handen