Manon Bosch boeken

Manon Bosch boeken bij Artist Agency Nederland

Manon Bosch Boeken

In haar achterland Twente kennen de meeste mensen haar nu; nu wordt het tijd voor de rest van Nederland! Ieder optreden van Manon Bosch is puur, spontaan en zit vol humor. Als je gaat voor een fantastische singer-songwriter, dan zit je met Manon Bosch boeken garant voor een geweldig optreden!

”Wil jij volgend jaar onze hele tournee mee als voorprogramma?”

Het zal Hans Vermeulen maar zijn die je dit vraagt. Helaas ging door ziekte van een bandlid de tournee niet door, maar wat in het vat zit verzuurt niet… Manon pakt iedereen in. De muziekliefhebber, maar ook de kenner. Op uiterst innemende wijze brengt zij haar songs. Veelal bekende nummers uit de rock- en countryhistorie, maar wel heel duidelijk in een eigen jas. Zelfs Living On A Prayer wordt een ballad…

Puur.

Daar draait het om bij Manon Bosch. Een gitaar, een microfoon en een spotlight is alles wat ze nodig heeft. Door haar puurheid, haar humor, haar spontaniteit, maar vooral haar kwaliteit pakt ze iedereen in. In het voorprogramma van Rich Wyman (USA) stond, droeg Wyman zijn ‘I Saw An Angel’ direct aan haar op. Rap werd er overlegd, en Manon ging de rest van de tournee met Rich mee als zijn voorprogramma.

Hoogtepunten uit haar prille, artistieke loopbaan zijn onder meer het optreden op het Legends festival in Apeldoorn, war ze tussen zo’n 20 klassieke Nederrockbands acte de presence mocht geven met 2 sets, en het hele festivalterrein inpakte. In Hardenberg mocht ze openen voor de Ier Johnny Gallagher, een opnieuw met glans afgelegde proeve van bekwaamheid.

Manon Bosch boeken

Manon Bosch boeken doe je bij Artist Agency Nederland, het exclusieve boekingskantoor van Manon Bosch. Informeer vandaag nog naar beschikbare data of om meteen een vrijblijvende optie te plaatsen. Manon boek je standaard inclusief eigen geluid tot 200 personen.

 

Volg ons op Instagram

Gage:                         vanaf €395,-
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Incl. A-set
   

Zie ook: Ieder evenement in goede handen