Marco Kraats boeken

Marco Kraats boeken bij Artist Agency Nederland

Marco-Kraats-boeken

Marco Kraats is dé feestzanger in blauw pak, die al ruim 10 jaar door het land reist om een feestje te bouwen! Met optredens op onder andere Dutch Valley, de Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse en Go Après Ski is Marco Kraats absoluut een ervaren feestartiest. Jaren zong hij in de Après Skihut in Rotterdam en trad hij veel op aan de Spaanse Costa’s en de populaire wintersportbestemmingen in Oostenrijk. Met al ruim 20 singles is hij geen onbekende meer in het feestscircuit en draaien de meeste Feest DJ’s zijn liedjes standaard in hun set. Een optreden van Marco Kraats boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Marco Kraats beste feestartiest van Nederland

Marco Kraats werkt sinds 2016 samen met DJ Maurice, die aan de basis stond van de Après Ski in Nederland, en hits heeft gemaakt voor o.a. Het Feestteam, Wolter Kroes, Jan Smit, De Lawineboys en Gerard Joling en hij zit achter de succesvolle act ‘Snollebollekes’. Marco Kraats werd tijdens de Party Awards in 2014 én 2015 door collega’s en het publiek uitgeroepen tot beste opkomende feestartiest van Nederland. Hij heeft hiervoor 2 awards in ontvangst mogen nemen! In 2015 had Marco Kraats een grote hit met de feestversie van Claudia de Breij’s hit “Mag ik dan bij jou”. Dit bleek nu een schot in de roos en het liedje al 360.000 keer bekeken op Youtube en ruim 1.200.000 streams op Spotify. Liedjes als “Melken doe je zo”, “Radler is geen alcohol” en “Ruitenwisser” zijn ook niet meer weg te denken uit de kroegen.

Marco Kraats boeken

Een optreden van Marco Kraats betekent een dik half uur één grote feestlawine op iedere locatie! Vanaf het moment dat hij in zijn blauwe pak het podium bestormt, zullen de bekende feesthits en zijn eigen leukste liedjes de revue passeren. Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks en andere give-aways die hij standaard bij ieder optreden weggeeft! Gegarandeerd dat Marco Kraats ieder feest binnen 5 minuten los krijgt! Wil je Marco Kraats inhuren voor jouw feest? Neem dan contact met ons op. Marco Kraats boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         Vanaf € 1595,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           1 zanger

Zie ook: Ieder evenement in goede handen