Mart Hoogkamer boeken

Mart Hoogkamer boeken bij Artist Agency Nederland

Mart Hoogkamer boeken

Mart Hoogkamer, de hitsensatie van 2021 met “Ik ga Zwemmen” Een optreden van Mart Hoogkamer boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Geboren in het jaar 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Zijn authentieke optredens ende talentshows blijven niet onopgemerkt en met het nummer Liefde van Willy Alberti verovert hij de harten van het publiek.

Niet enkel door de jury, maar tevens ook door de familie Alberti wordt Mart de nieuwe Willy Alberti genoemd. Dat leidt tot een bijzondere samenwerking: in september 2016 brengt hij samen met Willeke Alberti de single Lachen, Beetje Huilen uit. Uiteindelijk wordt Mart tweede bij Holland’s Got Talent en dat blijkt de start van een prachtige carrière.

In februari 2017 brengt Mart zijn eerste solosingle In Mijn Droom uit, geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers. In de zomer die volgt, zet hij met het vrolijke nummer Lekker Leven elke Nederlandse enclave op de Spaanse Costa Brava op zijn kop. Dat levert hem bovendien een #10-notering op in het Sterren.nl Jaaroverzicht van 2017. Mart treedt dat jaar onder meer op tijdens Muziekfeest op het Plein en Dutch Valley en hij wordt als Grootste Talent genomineerd voor een BUMA NL Award. Eind 2017 gaat Mart samen met Willeke Alberti op theatertour.

Topper Gezocht

In het voorjaar van 2018 wordt Mart gevraagd voor het programma ‘Topper Gezocht’, waar René Froger, Gerard Joling, Jeroen van de Boom en Jan Smit een naar een nieuwe collega zoeken die samen met hen 65.000 mensen zal toezingen in de Amsterdam Arena. Mart schopt het tot de finale en zal samen met de andere finalisten de halftime show voor zijn rekening nemen. Gelijktijdig met het eerste Topper-concert op 25 mei zal Mart zijn langverwachte debuutalbum ‘Mart Hoogkamer’ uitbrengen.

Zingen zit hem in het bloed. Net zoals zijn vader Mart Hoogkamer senior deed hij in zijn jonge jaren ook mee aan een talentenjacht en bracht daarna een cover uit van de hit Wij Blijven Vrienden.

In augustus 2020 gaat Mart viral met een spontane cover van Unchained Melody, gezongen in zijn zwembroek op het Spaanse strand. Tientallen miljoenen mensen van over de hele wereld bekijken de video en reageren vol lof.

In 2021 scoort hij de zomerhit van het jaar met “Ik ga Zwemmen”.

Een optreden van Mart Hoogkamer boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Mart Hoogkamer inhuren? Voor meer informatie over een optreden van Mart Hoogkamer neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Mart Hoogkamer. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Na de monsterhit “Ik ga zwemmen” (bijna 24 miljoen streams en 2 weken op nummer 1 in de Top 40) is de opvolger: “Neem er één van mij”  binnen gekomen op 24 in de tipparade van de Top 40Ook dit nummer wordt weer omarmd op social media en de streams op Spotify liegen er niet om. Mart was onlangs te gast bij JINEK en bij HLF8 waar hij het nummer live mocht zingen.

Na de afgelopen maanden in de theaters te hebben gespeeld zijn Mart Hoogkamer en zijn begeleidingsband, onder leiding van Micky Fisser, volledig op elkaar ingespeeld. Met de geweldige feelgood show bestaande uit de grootste Engelstalige evergreens zoals ‘She Believes In Me’, ‘Hurt’, ‘All By Myself’ en ‘Unchained Melody’, maar daarnaast ook zijn Nederlandstalige muzikale herinneringen die hij van huis uit heeft meegekregen en zijn eigen hits, verovert hij in rap tempo ieders hart. Een regelrechte hit!

En dat smaakt naar meer. Nederlands nieuwe publiekslieveling is aankomende seizoen met liveband te boeken en zijn er nog maar een aantal spots beschikbaar!

Zoek jij nog een invulling om jouw line-up compleet te maken?

Volg ons op Instagram

Gage Tape optreden:                         Op aanvraag
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Incl. M
Gage live met band:                         Vanaf € 19995,- excl BTW en Buma
Duur:                         55 minuten
Omschrijving:           Techniek in overleg
Samenstelling:           8 persoons band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen