Martin Dams boeken

Martin Dams boeken bij Artist Agency Nederland

Martin-Dams-boeken

Martin Dams uit Westerhaar is absoluut geen onbekende in het artiestenwereldje. Vrijwel bij alle grote evenementen heeft Martin al eens gestaan. Zijn eerste single bereikte meteen een hoge notering in de destijds zeer belangrijke Nederlandse TOP40. Na een aantal muzikale succesvolle avonturen, zoals de groep Ancora, komt Martin Dams terug als solo artiest met een prachtig nieuw nummer, “Geluk voor iedereen”. Het nummer word door de Dj’s die het nummer al hebben mogen beluisteren vol enthousiasme ontvangen. Martin Dams boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Geluk voor iedereen

Frank Swenne schreef de tekst en muziek van de nieuwe single, ‘Geluk voor iedereen’. Martin Sterken heeft er een uitzonderlijk mooie productie van gemaakt, en hiermee hoopt Martin Dams een hit te scoren. Natuurlijk is bij dit nummer een mooie clip gemaakt met een gezellige sfeer wat het lied aangeeft; Dans, Draai doe maar je handen omhoog, zwaai, kortom; Geluk voor iedereen!

Martin Dams biografie

Martin Dams zag op 13 maart 1970 het levenslicht in het Overijsselse Almelo. Al op 15 jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen in het artiestenvak. Het begon destijds allemaal als look-a-like van Elvis Presley. Al snel begon Martin met optreden en binnen afzienbare tijd werd hij een graag geziene gast op evenementen. In 1991 ging Martin voor het eerst de studio in en nam hij zijn eerste single “ Als je eenzaam bent “ op. Daarna volgden er nog vele singles met als titels “ Glashard”, “Hart vol verlangen”, “Kijk niet Om” ,“Geen mens ter wereld” maar het meest bekende nummer van Martin Dams is toch wel “Bye, Bye Belinda”. Vele omroepen namen Martin ter harte en interviews bij de Tros, NCRV en Veronica waren Martin dan ook niet meer vreemd.
Martin bleef niet stil zitten en heeft meerdere dingen gedaan, maar solo optreden is toch wel echt Martin Dams zijn ding!

Martin Dams boeken

Martin Dams boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Martin Dams neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Martin Dams. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         € 895,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Incl. M/A-set
   

Zie ook: Ieder evenement in goede handen