Melrose boeken

Melrose boeken bij Artist Agency Nederland

Melrose boeken

MELROSE houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire. Een multimediaal muziekspektakel bomvol theater, slapstick, Special FX, laser -en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt. Een fantastische feestelijke muzikale beleving!!! Als een sensationele muzikale storm raast de band MELROSE door Nederland. Melrose boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Met een supergevarieerde show bomvol Special FX, de meest fantastische meezing-hits, dans en theater maakt de band van elk feest een heel bijzonder feest! Het repertoire van MELROSE bevat de vetste hits van de internationale popgeschiedenis… Maak kennis met de Super Turbo Show van de band MELROSE… Een bijna 3 uur durende muzikale happening waarin de ene na de andere vette super hit op het publiek losgelaten… En dat betekent hossen, springen en meezingen… Een energieke hyperactieve spektakel met een ongekend aantal covers die uniek in Nederland en omstreken is.

Melrose boeken

Veelzijdig | Theatraal | Flexibel | 100% Feest en mede daardoor al jaren een topformatie in Nederland en omstreken! Waanzinnige energieke show met een repertoire bommetjevol kneitervette hits van de internationale popgeschiedenis. Het repertoire van MELROSE bevat de vetste hits van de internationale popgeschiedenis… Bereid je maar voor op een schorre stem the day after…. Als een sensationele muzikale storm raast de band MELROSE door Nederland. Met een super gevarieerde show bomvol Special FX, de meest fantastische meezing-hits, dans en theater maakt de band van elk feest een heel bijzonder feest! Op een dag wil je niet zomaar een band, op een dag wil je MELROSE. Melrose boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

 

Gage:                         Vanaf € 2495,- excl BTW en Buma
Duur:                         3x 60 minuten
Omschrijving:           Geluid tot 1000p incl SFX
Samenstelling:           Band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen