Millstreet boeken

Millstreet boeken bij Artist Agency Nederland

Millstreet-boeken-inhuren

Je hebt een groot evenement op de planning, maar je bent wel klaar met de standaard coverbands en DJ’s? Je wilt er 100% zeker van zijn dat men over een half jaar nog over jouw feest napraat?
Dan is er maar één oplossing: MillStreet boeken! MillStreet, een coverband met een rijke historie. “Wat een energie komt er van het podium!” is een van de meest gehoorde reacties bij een show. Dit hechte, ervaren team van muzikanten zet vol passie elke tent op zijn kop. Perfect voor tentfeest of festival, maar ook bedrijfsevenementen en huwelijksfeesten worden met dezelfde energie benaderd, waarbij repertoire en kleding natuurlijk worden aangepast aan de gelegenheid. Een optreden van top coverband Millstreet boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Coverband Millstreet boeken

Een optreden van Millstreet boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Top coverband Millstreet inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van coverband sensatie Millstreet neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Millstreet . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. De band is te boeken voor zowel festivals, tentfeesten, bedrijfsfeesten als ook bruiloften. De band zal er alles aan doen het optreden zo goed mogelijk af te stemmen met de opdrachtgever. Het is zelfs mogelijk om vooraf de playlists door te nemen van de band. Zo kies jij het perfecte repertoire voor ieder evenement!

Volg ons op Instagram

 

 

Gage live met band:                         Vanaf € 3995,- excl BTW en Buma
Duur:                         3 x 50 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           5 persoons band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen