Miss Montreal boeken

Miss Montreal boeken bij Artist Agency Nederland

Miss Montreal boeken

Als we ergens echt trots op mogen zijn, dan is het wel onze ‘eigen’ Dedemsvaartse Sanne Hans. Met haar band Miss Montreal heeft ze de afgelopen jaren flink wat bekendheid gemaakt en vrijwel alle festivals volledig plat gespeeld, van de Bevrijdingsfestivals tot Concert at Sea en de Vrienden van Amstel Live. Ook in het theater staat Sanne haar mannetje: na het succes van S-SS-SSS-Sanne stond ze begin 2015 voor een reeks uitverkochte theaters met haar show, ‘Onmeunig Sanne’. Diverse nieuwe singles volgden, een derde (uitverkochte) theatertour en zelfs haar eigen festival (Bierpop in Hardenberg) mondden allen uit in een groot succes! Miss Montreal boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Wanneer Miss Montreal op het podium staat is één ding zeker: er moet gedanst worden. De band met Sanne Hans als frontvrouw barst van de energie en scoorde hits als ‘Hoe’ met Nielson, ‘Tututu’, ‘Love You Now’ en ‘Ik Zoek Alleen Mezelf’ met Paskal van BLØF. Afgelopen seizoen was Sanne Hans opnieuw te zien als coach in The Voice. In het televisieprogramma ‘Lieve S-S-Sanne’ schreef ze liedjes aan de hand van verhalen van haar fans.

Miss Montreal boeken

Miss Montreal is te boeken voor zowel festivals als ook voor besloten optredens (bedrijfsfeesten), waarbij een mogelijkheid bestaat tot een kleinere, akoestische setting. Neem contact op met Artist Agency Nederland voor meer informatie. We voorzien je graag van de mogelijkheden en plaatsen desgewenst een geheel vrijblijvende optie voor je

Gage:                         € Op aanvraag
Duur:                         1x 60 minuten
Omschrijving:           Excl. techniek
Samenstelling:           Band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen