Mooi Wark boeken

Mooi Wark boeken bij Artist Agency Nederland

Mooi Wark boeken

De in 1992 opgerichte Drentse rock & roll band Mooi Wark is al ruim 20 jaar een begrip in Drenthe en omstreken. Vele zalen en feesttenten zijn in deze jaren plat gespeeld.

Mooi Wark is bekend van hits als ‘In de blote kont’ (ook het lijflied van het Mega Piraten Festijn), ‘Idioot’ en ‘Oh Yvon’. Die worden in honderden feesttenten in het oosten van Nederland hard meegezongen. Mooi Wark bestaat naast William Bossong uit zanger/gitarist Bert Koops, gitarist Arnold Kuik en drummer Dennis Hendriks. De band bestaat sinds 1992 en heeft inmiddels dertien studio-albums uitgebracht. De laatste, ‘D’r op of gien vrett’n’, verscheen vorig jaar september.

Hits

Sinds de hit-singles “IDIOOT”, “BOKKIE OF EEN GEITTIE“, “IN DE BLOTE KONT” en “ACHTER DE TENT” heeft de band landelijke bekendheid verworven. Mooi Wark is inmiddels bij diverse TV- en radiostations geweest om hun muziek ten gehore te brengen. Zo waren ze te gast bij Jensen! (RTL5) en maakten ze een week lang Hilversum onveilig in opdracht van Radio 3FM DJ Rob Stenders. Ook Giel Beelen (Radio 3FM) heeft Mooi Wark met regelmaat in de studio. In 2007 was er een heuse docu-soap over de band te zien bij RTV-Drenthe. Inmiddels heeft platenlabel CNR ook hun pijlen gericht op een toekomst met Mooi Wark. Van het album “Gewoon Idioot” (2006) zijn meer dan 10.000 stuks over de toonbank gegaan, wat zeker een prestatie te noemen is gezien de download-generatie. Dit alles is mede de aanzet geweest naar optredens ver buiten de eigen Drentse regio.

Het nummer “In de blote kont” heeft Mooi Wark geen windeieren gelegd in 2007, want er werden maar liefst 140 discotheken en feesttenten aangedaan. Grote festivals zoals de Mega-Piratenfestijnen, de Zwarte Cross, Dauwpop en het Gelredome (Giga-Piratenfestijn) zijn een greep uit de tourlijst van 2007.
De lol en grappenmakerij spetteren van het podium en ieder optreden is een verassing, maar staat en klinkt als een klok! De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock ’n roll tot een ballade of een feestnummer, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning. Vele hits passeren de revue en in deze lijn zijn ook de typische Mooi Wark merchandise artikelen te herkennen, waaronder t-shirts, jassen, petjes, kentekenplaten en de inmiddels vel begeerde Mooi Wark klompen.

Mooi Wark boeken

Mooi Wark boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Meer weten over een optreden van Mooi Wark? Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag op weg naar een boeking van Mooi Wark!

 

Gage:                         € Op aanvraag
Duur:                         2x 45 minuten
Omschrijving:           Standaard geluid tot 1500p
Samenstelling:           Band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen